Iată cât de multe spune despre tine forma nasului: Scoate în evidență multe trăsături de caracter

03 sept. 2020
Iată cât de multe spune despre tine forma nasului: Scoate în evidență multe trăsături de caracter

Forma nasului poate spune multe despre o persoană. Așadar, fie că ai nasul mare, mic, lung sau scurt, citește informațiile de mai jos și vezi cât de bine se potrivesc.

1. Nas mare

Cu cât o persoană are nasul mai mare, cu atât este mai puternică, determinată, autoritară și cu o dorință enormă de a duce la bun sfârșit. Acești oameni sunt lideri înnăscuți, cărora le place să conducă și care detestă să li se spună ce să facă. Mai mult decât atât, aceștia se dau în vânt după proiecte importante și nu au nicio tragere de inimă pentru lucrurile mărunte.

2. Nas mic

„Oamenii cu nasul sunt cei mai buni cand este vorba despre activitatile care necesita imaginatia si spontaneitatea. In acelasi timp insa, doresc sa obtina rezultate rapid motiv pentru care devin frustrati isi ies rapid din pepeni. Sunt companioni excelenti, mereu sunt gata sa ofere ajutor celor din jur. Cand le place ceea ce fac muncesc din greu si nu sunt deranjeazi daca fac activitati repetative,” notează divahair.ro.

3. Nas lung

Persoanele cu nasul lung au spirit antreprenorial și posedă o putere de concentrare bună. Au de asemenea dorința de a reuși în viață. Cea mai mare problemă a acestor oameni este că, de multe ori, intră în probleme pe care le provoacă tocmai din cauza propriilor calități.

4. Nas scurt

„Posesorii unui asemenea nas sunt stabili, totusi le lipsesc dorinta si ambitia. Adesea se lasa depasiti de cei din jurul lor care sunt mai puternici si mai determinati in atingerea obiectivelor decat ei. Au, in schimb, personalitati fermecatoare, bune dau dovada de compasiune si sensibilitate,” adaugă divahair.ro.