Îl recunoașteți? Un celebru cântăreț din România și-a schimbat complet fața! Nimeni nu și-a dat seama că este el. A apelat la numeroase operații estetice să arate ca la 20 de ani

de: Ana Toma
23 apr. 2021
Îl recunoașteți? Un celebru cântăreț din România și-a schimbat complet fața! Nimeni nu și-a dat seama că este el. A apelat la numeroase operații estetice să arate ca la 20 de ani
Aurel Moldoveanu în urma operațiilor estetice

Un celebru cântăreț din România s-a transformat complet. De când a descoperit operațiile estetice, acesta pare să fi devenit dependent de bisturiul medicilor. Este uluitor cum a ajuns să arăte după toate aceste intervenții.

Aurel Moldoveanu este unul dintre cei mai de seamă artiști din România. De mai multe decenii a reușit să se mențină în topuri, iar fiecare piesă a lui este primită cu brațele deschise de ascultători.

Cum arată Aurel Moldoveanu după operațiile estetice

În ciuda succesului său pe plan muzical, artistul a vrut mai mult, așa că și-a făcut fel de fel de operații estetice care l-au transformat complet. Nici măcar fanii nu sunt încântați de modul în care artistul a ajuns să arăte.

Chiar dacă artistul arată cu 20 de ani mai tânăr, intervențiile sale estetice sunt practic vizibile, iar criticile la adresa sa curg neîncetat la fiecare fotografie nouă postată.

Ce ai făcut cu înfăţişarea? Cât de mult îmi place cum cânţi, atât de rău îmi pare cum arăţi, Ce urât arăți! Nimic uman nu mai ai. Erai simpatic foc cu ridurile tale, doar vocea a rămas inconfundabila! 😪, Ce ai întinerit. Ţi-ai întins pielea pe față, că e vizibil, o transformare radicală. Eu nu te recunosc”, sunt doar o parte din comentariile fanilor săi.

Aurel Moldoveanu

Ce probleme de sănătate are Aurel Moldoveanu

În ciuda multitudinii de operații estetice, artistul are peste 60 de ani, iar problemele de sănătate nu au încetat să apară. El mărturisea în urmă cu ceva timp că a avut parte de două intervenții chirurgicale, dar și un transplant, iar problemele încă nu sunt rezolvate.

Aurel Moldoveanu a mai mărturisit că este nevoit să poarte ochelari, atât în aer liber, cât și la studio și de asemenea, le-a recomandat celor care obișnuiesc să meargă pe bicicletă să se protejeze în tot acest timp.

Aurel Moldoveanu, operații estetice

”Am contactat un virus, cheratită virală, am avut şi două intervenţii pe cornee şi un transplant, şi nu este în totalitate rezolvată. Se rezolvă, apoi recidivează… E de ajuns să-mi scadă imunitatea puţin şi sunt praf. Zăpada mă nenoroceşte. Trebuie să port ochelari, inclusiv în momentele intime. Nu renunţ la sală, la vocalize, nu renunţ la studio.

Recomand tuturor celor care biciclesc să poarte tot timpul ochelari și cască de protecție. Cred că am luat o iritație de vreo 2-3 luni și îmi este imposibil să scap. Am luat toate picăturile din lume si am făcut analize, nu o identifică. Mi se inroșește globul ocular și trebuie să iau 6 picături pe zi, toate diferite”, povestea artistul.