Ilie Năstase dă tunul finalului de an! Afacerea surpriză pe care a demarat-o: Dezvăluiri din interior

Ilie-Nastase-7

Legendarul Ilie Năstase dă tunul finalului de an! Fostul mare jucător de tenis a demarat o afacere surpriză. Mai mult, are și un partener neașteptat din lumea fotbalului.

Dezvăluiri de ultiă oră despre afacerea cea mai nouă a lui Ilie Năstase. Primul număr unu mondial din istoria tenisului a demarat un proiect de amploare în Capitală. Partenerul său a dat toate detaliile.

Ilie Năstase, afacere de milioane

Ilie Năstase este pe cale de a pune pe picioare un ambițios proiect. Nu va fi singur. Partener îi este fostul atacant al naționalei României, Ciprian Marica. Cei doi pun bazele unei academii de fotbal de ultiă generație chiar în București. Locația a fost deja aleasă. Este vorba despre baza sportivă „Voinţa”, aflată în proprietatea celui mai tare jucător de tenis din istoria României.

Ciprian Marica este implicat 100% în construcția bazei, deși are treabă multă și la Farul Constanța, acolo unde este patron al grupării de pe malul mării.

Academia sa şi a lui Ilie Năstase prinde contur. Printre altele, vechea tribună a bazei „Voinţa” a fost recondiţionată, iar muncitorii montează acum gazon artificial.

Ciprian Marica a vorbit, în premieră, despre afacerea pe care urmează să o desfăşoare alături de Ilie Năstase. „Reconstruim această bază sportivă. În acest moment, nu vă pot spune costul total al lucrărilor, nici data la care acestea vor fi finalizate. De multe ori, socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg, aşa că nu are sens să vorbim despre astfel de lucruri. În acest moment, nici măcar numele pe care îl va purta academia nu l-am stabilit”, a spus fostul atacant, conform spynews.ro.

Ciprian Marica a vorbit și despre implicarea lui Ilie Năstase în proiect. „În această afacere, Ilie Năstase este partenerul meu! Avem o relaţie foarte bună, ca de la partener la partener”.

Patronul echipei de ligă secundă, Farul Constanţa, a precizat că academia din Bucureşti nu va avea nicio legătură cu clubul dobrogean. „Farul e echipa fanion a Constanţei şi atât”, a mai spus Marica.

Revista Presei