Ilie Năstase o distruge pe Brigitte: Dezvăluiri incredibile din timpul căsătoriei celor doi: „Femeia asta nu se va mai schimba”

Ilie Nastase Brigitte
Generated by IJG JPEG Library

Ilie Năstase și Brigitte Pastramă au avut o relație de aproximativ 8 ani de zile, dintre care 5 ani i-au petrecut ca soț și soție. După ce s-au despărțit, cei doi au intrat rapid în alte relații, rămânând însă cu multe amintiri neplăcute din timpul pe care l-au petrecut împreună.

Spre exemplu, Ilie Năstase o acuză pe fosta sa soție că s-a căsătorit cu el pentru a beneficia de pe urma imaginii sale.

„Ea a câștigat imagine de pe urma mariajului cu mine. Și asta și-a dorit. Văd și acum la televizor, fiecare din domnișoarele astea care au reality show. Nu înțeleg cine sunt aceste persoane de au aceste reality show-uri. Din greșeală mai dau, mă uit, dar nu știu cine sunt…un băiat mai tânăr, Jador, Pastramă, Salam, nu înțeleg ce sunt emisiunile astea.

Ce câștigă sau ce învață oamenii care se uită la emisiunile alea că eu nu înțeleg. Sunt certuri acolo cu copilul pe marginea patului, pe prăpastie, îi cad banii în apă (n.red. sunt frânturi din emisiunea pe care Brigitte o are la un post de televiziune). Pentru mine nu a fost un lucru bun relația asta, asta e sigur!”, a spus Ilie Năstase la Kanal D.

Ilie Năstase o distruge pe Brigitte: Dezvăluiri incredibile din timpul căsătoriei celor doi: „Femeia asta nu se va mai schimba”

Fostul mare tenismen a comentat și una dintre declarațiile mai vechi ale lui Brigitte Pastramă, în care vorbea despre marea traumă din timpul relației cu el:

„Când s-a căsătorit cu mine, Ilie i-a semnat Amaliei o hârtie că dacă face un copil cu mine, casa să-i rămână ei. I se interzicea astfel să aibă un copil cu mine. Asta a fost marea mea traumă”, a declarat Brigitte în urmă cu câțiva ani.

Ilie Năstase a ținut să infirme această declarație. Ba mai mult, a declarat că Brigitte este o persoană care își pierde controlul și că nu crede că se va mai schimba vreodată:

„Nici nu a fost vorba despre așa ceva. Brigitte este o persoană care își pierde controlul. Văd și acum, mă mai uit din când în când (n.red. la emisiunea cu Brigitte și Pastramă). Femeia asta nu s-a schimbat și nici nu cred că se va schimba.

Eu am avut norocul că am dat peste cineva care mă înțelege, cel puțin până acum. M-am calmat, mă simt foarte bine, mă simt liniștit, față de ce mi s-a întâmplat cu Brigitte. E singura persoană pe care o ascult, și asta pentru că îmi face bine mie, a spus Ilie Năstase.

Revista Presei