Ilie Năstase se însoară iar! Cine l-a cucerit definitiv: S-a stabilit și data nunții

Ilie-Nastase-7

Cel mai mare jucător de tenis al tuturor timpurilor din România se însoară. După o viață amoroasă extrem de tumultuoasă, Ilie Năstase s-a decis. A stabilit și data nunții cu aleasa inimii sale.

Legendarul Ilie Năstase a cucerit peste 1000 de femei în toată viața. Nici el nu mai știe numărul exact al celor care au trecut prin patul său. Acum, la bătrânețe se pare că acesta vrea să se așeze la casa lui.

Ilie Năstase se însoară în 2020

Ilie Năstase s-a decis să se însoare în 2020. Ar fi pentru a cincea oară când face acest pas. După o relație extrem de agitată cu Ioana, Nasty a decis că este nevoie să o ducă pe iubita lui și în fața lui Dumnezeu. Asta se întâplă după ce fostul sportiv a călcat strâmb. Ioana a fost indulgentă și l-a iertat. Cei doi au trecut peste momentul acela și se bucură din nou de tot ce înseamnă iubirea plus că cei doi au fost văzuţi recent împreună, semn că nunta rămâne în planurile de viitor.

„Nunta e posibil să fie la vară, încă nu știm exact. Rochia de mireasă îmi doresc să fie clasică, albă clar, cât mai simplă”, a declarat Ioana, sigură pe ea de data asta.

În vara lui 2020 s-ar putea să avem parte de o altă nuntă a anului din partea celor doi. Ioana Simion are mare grijă de cum se îmbracă Ilie Năstase când sunt invitați la diferite evenimente mondene, fiind nelipsiți de la acestea. „Vorbim ce culoare să fie cravata, în funcție de cum se îmbracă ea. Ioana are gusturi foarte moderne, adică ce se întâmplă pe piața de modă ea știe. Mai mergem și prin străinătate la magazine, se uită”, a spus Ilie Năstase.

Ilie Năstase, la cea de-a cincea nevastă

Ilie Năstase a depășit bariera celor 70 de ani, dar se poate lăuda cu un palmares incredibil în ceea ce privește cuceririle.

Ilie Năstase s-a căsătorit în anul 1971 cu Dominique Grazia, iar aceasta a fost prima mare iubire a fostului mare tenismen. Alături de ea, Ilie Năstase are un copil, pe Nathalie Năstase. Mariajul celor doi a ținut numai 10 ani, iar în anul 1982 și-au spus adio. Dominique Grazia era, la vremea respectivă, un fotomodel belgian extrem de cunoscut.

În anul 1984, Ilie Năstase s-a căsătorit cu Alexandra King, alături de care a mai făcut doi copii, Nicholas Năstase și Charlotte Năstase. Mariajul celor doi a durat doar până în anul 2002.

În anul 2004, Ilie Năstase și-a unit destinul cu Amalia, alături de care a făcut și un copil, pe Emma Alexandra Năstase. Mariajul celor doi a durat până în anul 2010.

Ultima soție pe care a avut-o înainte de a-și uni destinul cu Ioana este Brigitte Sfăt, cu care a fost căsătorit din anul 2013, până în anul 2018.

De-a lungul timpului, au circulat mai multe zvonuri despre numărul de femei care s-au perindat prin așternuturile lui Ilie Năstase. Acum ceva timp, fostul mare campion la tenis a spus tot adevărul despre relațiile sale amoroase. Mitul celor 2000 sau 2500 de femei care au trecut prin patul lui Ilie Năstase de-a lungul vieții a fost infirmat chiar de tenismen.

„Mai puțin. Nu știu, că nu le-am calculat și nu le calculez, dar treaba asta a plecat de la domnișoară care a scris biografia mea, cea care scrisese și biografia lui Beckham. Voia ceva că să vindem cartea, îmi tot spunea asta. Eu îi explicăm că în autobiografie nu poți să minți. Poți să faci o carte de ficțiune, așa da. Ea îmi tot zicea că nu, mă tot bătea la cap zi de zi, că înregistrăm in Franța, unde aveam eu casă.
Și la un moment dat, pe la ora 11, după ce am luat două, trei pahare, i-am spus: <<Uite, vreau să îți spun adevărul, nu ți l-am spus până acum. Au fost 2500!>> Și ea zice <<Ei, așa te vreau!>> Și de-asta a apărut 2500, dar nu e adevărat.”, a dezvăluit Năstase.

Revista Presei