Ilinca Vandici revine! Ce super emisiune va prezenta la Kanal D? Schimbare totală

Ilinca Vandici

Ilina Vandici revine la TV. După ce s-a spus că a fost dată afară de la Kanal D, vedeta a pregătit telespectatorilor o mare surpriză. 

Aceasta revine cu un sezon nou Bravo, ai stil!, dar puțin diferit. Show-ul se va numi „Bravo, ai stil! – Celebrities”. De fata aceasta, concurenți vor fi chiar vedetele.

„Mi-a fost foarte dor de  ”Bravo, ai stil!”, de reîntâlnirea cu publicul nostru, de colegi, de toată agitaţia frumoasă care însoţeşte un show de o asemenea anvergură. Abia aştept să cunosc concurentele!”, a declarat Ilinca Vandici.

„Bravo, ai stil”, nu a mai fost inclusă în grila de programe

Ilinca a declarat că nu vrea să schimbe nimic în viața profesională.

„Sper cât de curând. Deocamdată nu am vești pentru voi, însă în momentul în care o să am cu siguranță o să vă spun. Suntem în pauză cu competiția „Bravo, ai stil” pentru că este un format ce presupune un format pe an, sezonul de primăvară. Atunci așteptăm cu brațele deschise sezonul de primăvară.

Nu vreau să schimb nimic în ceea ce privește nici viața mea personală, nici cea profesională. Cred că mi-am găsit locul, cred că mi-am găsit liniștea, echilibrul, am oameni care mă apreciază, oameni care îmi apreciază munca și mă simt ca acasă și la muncă. Ceea ce e foarte important, mă duc cu toată dragostea, pentru că suntem cu adevărat o familie.

Suntem cu adevărat o familie și astă mă bucură pentru că am căutat-o mult. Am cam făcut turul televiziunilor și am tot căutat locul în care să simt că sunt ca acasă. Și iată că am găsit și le mulțumesc pentru tot suportul pe care mi-l acordă”, a declarat Ilinca Vandici

Revista Presei