Ilinca Vandici rupe tăcerea! Vedeta și-a schimbat viața complet. E de nerecunoscut

Ilinca Vandici

Una dintre cele mai frumoase și invidiate vedete din lumea mondenă autohtonă este de nerecunoscut. Ilinca Vandici de la Kanal D și-a schimbat viața complet. Aceasta s-a decis să rupă tăcerea și să facă dezvăluiri complete.

Ilinca Vandici rupe tăcerea

Pandemia de coronavirus lovește tot mapamondul, iar România este, la rândul ei, paralizată. Și vedetele TV au rămas blocate în propriile case. Nici Ilinca Vandici de la Kanal D nu face excepție.

Vedeta are un mesaj pentru fanii ei, dar și pentru toți românii. Aflată în autoizolare, Ilinca îndeamnă la calm şi la fructificarea la maximum a timpului petrecut alături de cei dragi, respectând în totalitate indicaţiile autorităţilor.

Ilinca stă acasă, împreună cu familia și are activităţi zilnice. Face gimnastică, gătește, dar participă și la diferite jocuri, împreună cu membrii familiei. Acestea îi menţin starea de bine şi încrederea că va fi bine.

„Folosesc în favoarea mea fiecare clipă, acum am timp să stau toată ziua cu familia, să descoperim căminul nostru împreună. Jucăm împreună remi, activity, uno, monopoly. În fiecare seară ne adunăm în jurul mesei şi ne facem serile mai frumoase. Încerc să mănânc atât cât pot de sănătos, să îmi păstrez un program echilibrat, fac sport în casă, am şi arătat prietenilor mei din online cam cum se desfăşoară aceste ore de sport, de acasă.

Sunt convinsă că vom trece cu bine peste această perioadă, depinde doar de noi să fie totul bine. Avem o putere imensă de a schimba lumea, dar este alegerea noastră să devenim mai buni, cu mai multă compasiune şi atenţie la ceea ce se întâmplă în jurul nostru”, a spus Ilinca Vandici, conform csid.ro.

Citește și:

Revista Presei