Ilinca Vandici uimește pe toată lumea! A povestit intimitățile sale cu foștii iubiți. Detalii incendiare

Ilinca Vandici

La asemenea dezvăluiri nu ne-am fi așteptat niciodată. Una dintre cele mai vânate și râvnite vedete TV din România surprinde pe toată lumea. Celebra prezentatoare face dezvăluirile la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Ilinca Vandici a spus totul despre foștii iubiți. Nu ne-am fi gândit vreodată că s-ar fi întâmplat așa ceva.

Ilinca Vandici, dezvăluiri despre foștii iubiți

Ilinca Vandici, gazda show-ului „Bravo, ai stil!” de la Kanal D, a făcut dezvăluiri picante despre viața intimă. Frumoasa prezentatoare spune că a avut iubiți pe care i-a întreținut.

Ea a avut mulţi pretendenţi, dar puţine relaţii, notabile şi de suflet. „Tânără fiind, căutam iubirea şi preferam să mă ţii în braţe, decât să mă scoţi în oraş nu ştiu unde să-mi dai să mănânc foie gras, pentru că nu mă interesa lucrul ăsta. Am avut nişte relaţii superbe, cu nişte băieţi extraordinari, cu care m-am iubit, am trăit lucruri extraordinar de profunde. Dar contează stilul de viaţă şi modul de viaţă cu care te-ai obişnuit şi cu care ai crescut. Eu provin dintr-o familie nu ultra-bogată, dar o familie în care nu mi-a lipsit absolut nimic, unde am avut întotdeauna parte de absolut tot ce mi-am dorit, am fost sprijinită de părinţii mei, inclusiv când m-am mutat la Bucureşti.

M-au mutat cu chirie, m-au transferat la liceu, îmi dădeau bani în fiecare lună. Şi atunci am fost obişnuită cu stilul ăsta de viaţă în care să nu-mi lipsească nimic, în care ieşeam în fiecare zi să mănânc în oraş, pentru că aveam susţinerea părinţilor mei să fac asta. Şi-atunci era normal ca, în momentul în care îmi căutam un iubit, căutam să fie de acelaşi nivel. Nu puteam să-mi caut un iubit care să mă plimbe cu tramvaiul, când eu mă plimbam cu maşina personală. (…)

S-a întâmplat şi asta, să întreţin iubiţi, dar lumea nu ştie şi nu e o problemă. Când era vorba de iubire, de înţelegere şi de respect, nu mă deranja treaba asta. Mi se părea absolut normal ca dacă eu muncesc şi am posibilitatea să te ajut, te ajut fără probleme, că tu poate ai o pasă proastă sau o perioadă. Şi mi s-a întâmplat asta, chiar de două ori!”, a declarat Ilinca Vandici, conform okmagazine.ro.

Întrebată dacă a făcut compromisuri în carieră, Ilinca Vandici a fost extrem de sinceră. „O, cu siguranţă! Am avut parte de foarte multe încercări, de foarte multe momente de cumpănă, de nesiguranţă, de nelinişte, de abandon, pur şi simplu, pentru că eu am şi trecut prin majoritatea televiziunilor de top din România, încercând să-mi găsesc locul, echipa, oamenii, locul în care să mă simt apreciată, ajutată, propulsată. M-am lovit de făţărnicia oamenilor, de modalitatea în care în faţă îţi spuneau: „Eşti foarte bună, eşti foarte profi, o să faci, o să dregi”, dar când venea vorba de vreun proiect sau de ceva eram redusă la tăcere. Nu făcusem nimic rău, eram capabilă. Dar neavând în spate o susţinere, întotdeauna am rămas la nivelul la care eu am putut eu fizic să fac lucrurile. Şi am încercat, şi m-am lovit şi am înghiţit foarte multe situaţii neplăcute din viaţa mea, însă am reuşit să trec peste ele. Compromisuri iarăşi am făcut foarte multe şi consider că fără compromisuri în viaţa de astăzi nu se poate. (…) Ştiam că pot mai mult şi nu mi se oferea. Tăceam din gură, acceptam, mergeam mai departe. Poate au fost lucruri pe care le-am făcut sau emisiuni la care am participat şi nu mi-a convenit. Poate am fost pusă într-o lumină proastă şi am acceptat, dar nu mi-a convenit…”, a mai spus vedeta, conform sursei citate.

Revista Presei