Imaginea Andreei Marin, distrusă! Primarul care a îmbogățit-o: ce servicii a prestat aceasta la schimb

Andreea Marin

Andreea Marin este recunoscută pentru implicarea ei în proiectele umanitare, însă se pare că acestea nu ar fi pe gratis. Cel puțin, unul a fost sigur pe bani mulți de la stat, mai exact de la Primăria Sectorului 1, unde Dan Tudorache a ales să o plătească cu 5000 de euro pe lună cam degeaba.

Pentru a promova Complexul Multifuncțional Caraiman, care se află în în subordinea Primăriei Sector 1 și care are rolul să trateze gratuit persoanele cu venituri reduse, aceasta a primit foarte mulți bani. Dezvăluirea a fost făcută de ziarul Libertatea, iar acum vedeta este pusă la zis, mai ales că aceasta nu a menționat că desfășoară o campanie publicitară.

La data de 21 iunie 2019, mai exact cu o lună înainte ca Andreea Marin să înceapă promovarea proiectului Caraiman pe pagina sa de Facebook și în presă, firma A&C Partners, deținută de ea (în proporție de 95%) și de Laura Mihuți (în proporție de 5%) a primit, prin atribuire directă, un contract în valoare de 174.500 lei de la centrul menționat.

De asemenea, pe 30 ianuarie 2020, același centru aflat în subordinea Primăriei Sectorului 1 a mai atribuit încă un contract similar firmei A&C Partners, în valoare de 134.260 de lei. Printre cerințele celor de la centru se numără următoarele: „pachet cu minim 4 filme de o durată mai mică de prezentare a conceptului/companiei, organizare eveniment la sediul companiei, film de eveniment, apariții TV live de la evenimentul organizat sau interviu live/înregistrat pe post de televiziune național, ședință foto cu persoana publică, postări pe conturi de Facebook și Instagram ale persoanei publice”.

Cum a promovat Andreea Marin centrul

„Cât timp am locuit în sectorul 1, nu am știut că există un loc pe care l-am descoperit recent: Complexul Multifuncțional Caraiman, alături de clădirea principală s-au născut mai apoi și Centrul de Recuperare Medicală și Centrul de Zi Alzheimer, o oază verde de liniște înconjoară clădirile și un sentiment de siguranță te cuprinde încă de la intrare, iar cum pășești înăuntru, mirarea că așa ceva există la noi, că nu vorbim de un centru privat, ci de stat, te face să spui: și totuși, se poate! Voi reveni cu detalii, căci e un exemplu de bună practică, un loc gospodărit de o mână de profesioniști cărora le pasă de sănătatea oamenilor cu adevărat și care fac minuni”, este una dintre postările acesteia de pe Facebook.

„Deci, sunt niște lucruri extraordinare care se întâmplă acolo și acest centru, în care am ajuns efectiv întâmplător – crede-mă, am auzit de el întâmplător -, arată impecabil, ca un spital privat și oamenii nu știut despre această mină de aur și de posibilitatea de a obține toate serviciile medicale gratuit, până și dentistul!”, a spus artista într-un interviu realizat de revista „Viva!”.

Revista Presei