Aceasta este mașina magnaților viitorului! Noul Lamborghini costă 5 milioane de euro. Ce avantaje are

19 ian. 2020
Aceasta este mașina magnaților viitorului! Noul Lamborghini costă 5 milioane de euro. Ce avantaje are

Orice șofer visează să conducă un asemenea bolid. Noul model de Lamborghini a atras privirile tuturor. Au fost făcute publice imagini demențiale cu mașina magnaților. Acesta este noul OZN de cinci milioane de euro.

Lamborghini, mașina viitorului

Noul model al celor de la Lamborghini este cu adevărat mașina viitorului. Lamborghini Veneno Roadster va fi scos la licitație luna viitoare la Paris. Cei de la casa RM Sotheby’s speră să obțină aproximativ 5 milioane de euro pe acest adevărat OZN care arată fabulos.

Toată lumea s-a întrebat de ce acest roadster italian este special? Ei bine, italienii au decis să construiască acest bolid în doar 9 exemplare, la scurt timp după ce produsese doar patru unități coupe, dezvăluite în anul 2013. Acest Lamborghini Veneno Roadster este cel de-al doilea și a fost achiziționat rapid de un al familiei regale din Arabia Saudită. Doar 450 de kilometri a mers cu el prințul arab.

Design-ul special al OZN-ului Lamborghini

Caroseria mașinii este vopsită în negru mat și prezintă inserții din fibră de carbon și accente verzi pe etrire, pe praguri și pe difuzorul spate. Tot acolo apare și un eleron uriaș. Mașina a primit o folie de protecție, pentru a feri caroseria de eventuale zgârieturi superficiale.

La bord, scaunele, bordul și consola centrală sunt îmbrăcate în același verde intens. Celelalte suprafețe sunt realizate din fibră de carbon.

Roadster-ul construit la Sant’Agata Bolognese în anul 2015 este pus în mișcare de un motor V12 aspirat de 6,5 litri, același care propulsează și modelul Aventador, și care dezvoltă 750 de cai putere. De numai 2,9 secunde are nevoie pentru a ajunge de la 0 la 100 km/h, în drumul său spre o viteză maximă de 355 km/h. RM Sotheby’s anticipează că acest Lamborghini Veneno Roadster va veni un clasic și speră să obțină o sumă între 4,5 și 5,5 milioane de euro, în cadrul licitației care va avea loc pe 5 februarie la Paris, conform promotor.ro.