Toggle Menu
  1. Home/
  2. Entertainment/

Imagini pe care Gabriela Cristea le vrea jos de pe internet! Complet goală, în ipostaze incendiare

  1. Home/
  2. Entertainment/

Gabriela Cristea a avut o viață foarte tumultuoasă. Deși părinții au investit mult în educația ei, aceasta a decis să plece de acasă când a împlinit 18 ani și nimeni nu a mai putut să o întoarcă din drum. Mai mult decât atât, s-a izolat complet de familie și nici la înmormntarea mamei nu a dorit să meargă. După o căsnicie eșuată cu Marcel Toader, vedeta Kanal D și-a găsit liniștea în brațele cntărețului Tavi Clonda, cu care are și un copil.

ReclamaDeși este de ani buni în televiziune și a primit multe oferte tentante pentru a poza goală, ea le-a refuzat pe toate, creându-și imaginea unei femei serioase și așezate. Și totuși, când avea dor 18 ani, ea a spus da ofertei Playboy și a apărut în revistă complet goală. A fost o întreagă ședință foto, în care Gabriela a renunțat ușor ușor total la haine, pozând în ipostaze incendiare. Fotografiile circulă de mai mult timp pe internet, iar prezentatoarea nu dorește să discute despre ele, ba chiar și-ar dori ca acestea să fie scoase din spațiul online.

În prezent, Gabriela Cristea este angajată a Kanal D, dar a rămas fără emisiunea sa de suflet, Te vreau lângă mine. Plecată în concediu de maternitate, ea a fost înlocuită temporar de Bianca Drăgușanu. Dar pentru că soția lui Victor Slav a acceptat să lucreze pe gratis, primind bani de la stat pentru concediul ei de maternitate și pentru că audiențele au fost unele la fel de bune ca și în trecut, patronii au decis să o păstreze definitiv la cârma producției.

ReclamaGabriela a amenințat cu judecata și nu a ajuns până la ora aceasta la un acord cu cei de la Kanal D, care potrivit surselor media, o plăteau cu 11.000 de euro lunar. Se pare, însă că i s-ar fi propus o altă emisiune, la care să revină și soțul ei, Tavi Clonda, dat afară de la postul de televiziune din cauza unor conflicte interne. Totuși până la aceasta oră, nu s-a anunțat nicio producție nouă pe Kanal D și asta și pentru că emisiunile actuale au mare succes. Exalton continuă să depășească toate așteptările, fiind cea mai de succes producție pe care a difuzat-o vreodată Kanal D. Fiecare ediție este urmărită de peste 2 milioane de telespectatori, ceea ce este un record absolut pentru post.

Poate te interesează și…

Cu ce se ocupă și cum arată Gheorghiță, primul soț al Andreei Marin

Nu poate să o uite! Ce cadou i-a trimis recent Smiley fostei iubite Laura Cosoi! Reacția parterenilor

Surpriză uriașă! Cu ce se ocupă acum Irina Tănase, actuala iubită a lui Liviu Dragnea

Loading...

Elena Zainea/ Sursa foto: Playboy