Imagini șocante în casa Gabrielei Cristea! Sotul vedetei a uluit intreaga tara cu gestul sau aberant

gabriela-cristea-tavi-clonda-48252200

La așa ceva nu s-ar fi putut gândi nimeni. Și totuși, s-a întâmplat. Sunt imagini șocante surprinse în casa Gabrielei Cristea. Soțul vedetei a uimit sute de mii de oameni. Așa ceva nu s-a mai văzut.

Imagini șocante în casa Gabrielei Cristea!

Pandemia de coronavirus a creat o undă de șoc în toată lumea. Până și Gabriela Cristea și soțul ei, Tavi Clonda s-au speriat teribil de acest virus. Tocmai de aceea, soțul pezentatoarei TV a recurs la un gest șocant.

Cei doi fac totul pentru a se feri de această boală teribilă. Imaginile stau mărturie. Au doi copii și nu doresc să riște nimic.

După ce a ieșit la cumpărături, Tavi Clonda făcut-o lată. A spălat banii pe care i-a primit rest. La propriu. „E prima oară când umblu cu bani. Azi am fost nevoit că am plătit și am primit un rest. Și spăl banii, boss’, a explicat Tavi Clonda, pe Instagram.

Gabriela i-a spus, în glumă, că nu-i vor mai putea folosi după ce i-a dat și cu dezinfectant: „Nu, măi iubire că se strică de tot. Nu-i mai folosim după aia. I-a dat și cu dezinfectant de spital… Doamne ferește. Așa este, panica e mare’.

După ce s-a asigurat că banii sunt curați, Tavi Clonda i-a pus la uscat pe calorifer, după ce a fost avertizat înainte de Gabriela să nu îi șteargă pe prosop. „Bravo, iubire și acum te speli și tu pe mâini’, a mai spus Gabriela Cristea, Imaginile au devenit virale.

Revista Presei