Imagini socante! Pe ce fel de site-uri a putut să apară Oana Zăvoranu. Reactia vedetei

25 iun. 2020
Imagini socante! Pe ce fel de site-uri a putut să apară Oana Zăvoranu. Reactia vedetei

Oana Zăvoranu rămâne una dintre cele mai râvnite femei din România, iar după ultimele dezvăluiri pare că această realitate s-a intensificat în ultima perioadă din ce în ce mai tare.

Vedeta a dezvăluit pe Facebook că pozele sale sunt folosite în mod fraudulos de un site de matrimoniale.

Dezvăluiri de ultimă oră! Pe ce fel de site-uri a putut să apară Oana Zăvoranu: „Îmi sună telefoanele ca la gară”

„Vă rog pe toți cei care cunoașteți amănunte despre cum se fac fraudulos aceste anunțuri mizerabile și false de „dame de companie și consumație”, doar în scopul câștigurilor împuțite și a folosirii frauduloase, fără vreun drept sau acord, a imaginii unei vedete sau persoane publice în scopuri pecuniare, să îmi scrieți ce este de făcut și să raportați în masă acest site belit și ordinar”, a scris Oana Zăvoranu pe Facebook.

Vedeta se plânge că din cauza acestui site de matrimoniale, telefoanele îi sună neîncetat. Însă, Oana Zăvoranu nu a stat cu mâinile în sân ci a început pe cont propriu să facă cercetări despre site-ul în cauză. Până acum, a reușit să afle că site-ul este găzduit undeva în Anglia.

Vedeta nu vrea să se oprească aici, ci plănuiește să dea de urma celor vinovați și să le ceară daune morale și intelectuale, pentru daunele aduse imaginii sale.