Imaginile devenite virale! Cine l-a colindat pe Horia Brenciu: E una dintre cele mai cunoscute vedete ale ProTV

Sunt imaginile finalului de an. S-a aflat cine l-a colindat pe Horia Brenciu. Este vorba despre una dintre cele mai cunoscute vedete de la ProTV. Momentul s-a viralizat pe rețelele de socializare.

Surpriză de proporții oferită de către Horia Brenciu fanilor săi. Acesta a dezvăluit că a fost colindat de către o altă mare vedetă a celor de la ProTV.

Horia Brenciu, colindat de Bobiță din Las Fierbinți

Horia Brenciu a fost colindat de către Bobiță din Las Fierbinți. Actorul a marcat sărbătorile de iarnă din acest an într-un stil tradițional, pentru că s-a pregătit corespunzător și a plecat într-o reală misiune cu mult cântec. Crăciunul din acest an cu siguranță va fi unul pe care Horia Brenciu și-l va aminti și peste mult timp. Actorul din celebrul serial de comedie a venit să îl colinde pe cântăreț. A fost un moment apreciat pe deplin de către juratul de la Vocea României. Acesta a filmat totul și a dezvăluit cum i-a întâmpinat pe colindători. „Cei cu voce să vină în față”, le-a transmis Horia Brenciu colindătorilor sosiți la poarta sa.

„Am descoperit Vocea… Sectorului 1! Bobonete și ai lui faima colindatului”, a scris Horia Brenciu, în dreptul imaginilor pe care le-a publicat pe Instagram, spre bucuria fanilor din mediul online.

Nu a durat foarte mult până când filmulețul în care apare și Mihai Bobonete s-a viralizat, având un număr foarte mare de vizualizări, pe rețelele sociale. Pentru a adăuga și mai mult umor situației, Bobiță din Las Fierbinți a purtat o căciulă festivă, la fel și partenerul său de colindă. Cei mici au avut la rândul lor accesorii tematice de Crăciun, pe care le-au afișat când s-au prezentat în fața casei lui Horia Brenciu.

 

Loading...

Revista Presei