Imaginile zilei cu Mircea Badea! Nu l-ai mai văzut așa. Dans în direct

04 dec. 2019
Imaginile zilei cu Mircea Badea! Nu l-ai mai văzut așa. Dans în direct

Mircea Badea surprinde din nou. De când a schimbat tematica emisiunii, realizatorul Antenei 3 este pus pe glume. Show-ul este cuvântul care face legea de acum. Vedeta a vorbit despre cele mai importante subiecte ale zilei, printre care și despre hit-ul momentului, melodia Antoniei cu celebrul Faydee.

După ce a făcut-o praf pe Violeta Alexandru, jurnalistul a comentat despre piesa lansată de cei doi artiști. Acesta și-a arătat talentul ascuns în fața telespectatorilor. Probabil doar Carmen Brumă știa cât de bune cântă și dansează iubitul său!

”Eu o divinizez pe noua doamnă de la Muncă, Violeta Alexandru. A zis că a avut semnale. N-a zis că a avut semnale? Și parcă am văzut-o cu un lighean în mână pe stradă. Nu era dânsa? Îți dai seama, plimbând ligheanul pe stradă, semnalele le-a avut când plimba ligheanul pe stradă? Parcă a fost la un protest ceva cu apa caldă și s-a dus cu un lighean în față la primărie, ministrul Muncii s-a dus cu ligheanul în brațe. Poate că semnalele le-a primit cu ligheanul”, a spus Mircea Badea în pasa cu emisiunea ”Sinteza Zilei”.

Mircea Badea a făcut referire și la perioada comunistă, atunci când se ieșea cu ligheanul pe stradă pentru a prinde semnal.

”De aia, când doamna a ieșit cu ligheanul pe stradă, poate a captat semnale”, a mai spus Mircea Badea, care a continuat: ”Când au ieșit cu telefoanele aprinse, luminau probabil Cosmosul ca să semnalizeze extratereștrilor locul unde trebuie să aterizeze probabil. De asta, acum, când a ieșit cu ligheanul, a și venit semnalul și s-a pogorât și, dintr-o dată, a zis: stați, dom`ne, că ”e” probleme cu pensiile. Deci, eu o susțin și sunt foarte, foarte fericit”, a mai precizat Badea.

Să ne amuzăm!

Badea a început să danseze și să fredoneze melodia în direct. A existat doar o mică problemă, nu a știut ce înseamnă Trika Trika, cuvinte ce apar pe refren.

„Ce dracu înseamnă Trika Trika? Așa o cheamă pe duduie? Și dacă o cheamă așa, o cheamă doar Trika și el zice de două ori pentru că suspectează că netrecând testul Pisa nu am înteles bine din prima? Sau o cheamă Trika Trika?”, a spus Mircea Badea în direct.