Împăcarea anului în lumea mondenă! Cu cine a fost surprinsă Bianca Drăgușanu: Iată dovada

bianca dragusanu

La asta nu ne-am fi așteptat niciodată. Și totuși, se pare că s-a întâmplat. Este împăcarea anului în lumea mondenă. Bianca Drăgușanu a fost surprinsă de paparazzi alături de bărbatul cărua tocmai îi dăduse papucii.

Este șoc total în lumea mondenă autohtonă. Se pare că avem parte de o răsturnare de situație la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Bianca Drăgușanu s-a împăcat cu Alex Bodi

Bianca Drăgușanu s-a împăcat cu Alex Bodi după ce au divorțat. Cel puțin asta se înțelege din ultimele imagini în care cei doi au fost surprinși de către paparazzi spynews.ro.

Toată lumea se aștepta ca divorțul dintre cei doi să devină și official după depunerea actelor la notar. Și totuși, surpriză. Pare că cei doi își maid au o șansă. Asta reiese după ce Bianca și afaceristul au ieșit în oraș la o întâlnire.

Revenit în ţară, Alex Bodi nu a putut să stea departe de cea alături de care, timp de trei luni, a împărţit bune şi rele, deşi, în urmă cu câteva zile spunea răspicat că „relaţia cu ea s-a încheiat”. Recent, afaceristul a fost surprins într-un restaurant de fiţe în compania a două persoane: Bianca Drăguşanu şi o prietenă comună.

Pentru câteva ore, cei trei au luat cina şi au stat de vorbă. În tot acest timp, Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi nu au lăsat impresia că, în mai puţin de o lună, îşi vor spune oficial „adio”. Din contră! În loc să fie supăraţi, cei doi s-au privit în ochi şi au dialogat relaxaţi.

Dar asta nu e tot. Se pare că Alex Bodi nu s-a împăcat cu idea că va divorța de Bianca. La un moment dat, acesta a vorbit la telefon cu o persoană care se ocupă de vânzarea maşinii Biancăi Drăguşanu. În conversaţia respectivă, afaceristul a numit-o pe blondină, în mai multe rânduri, „soţia mea”. Vedeta nu a fost deranjată de acest lucru!

Bianca Drăgușanu, ruptă în bătaie de Alex Bodi

Deși Bianca Drăgușanu a spus de multe ori că partenerul de viață este bărbatul pe care-l iubește enorm, se pare că nu a mai suportat bătările pe care acesta i le aplica aproape zilnic.

Vedeta a primit numeroase bătăi de la soțul său. Deși a încercat să-și ascundă vânătăile, acestea au fost vizibile pe filmulețele postate pe conturile de socializare. Într-un cadru, s-a văzut că fosta prezentatoare avea o vânătaie pe umărul drept și alta sub ochiul stâng. Cu puțin timp înainte de marele scandal, Bianca Drăgușanu transmitea indicii pe contul său de Instagram. Bianca filmase în restaurant și a adăugat un GIF prin care spunea că are nevoie de spațiu.

 

Revista Presei