Imposibil de ghicit și foarte amuzant! Cum o strigă Mircea Badea pe Carmen Brumă când nimeni nu-i aude! „Se întâmplă când îi sare discul”

mircea badea carmen bruma
Mircea Badea, alături de Carmen Brumă, partenera ei de viață

Mircea Badea și Carmen Brumă formează un cuplu de mulți ani, dar la început niciunul nu a dorit să vorbească despre relația lor de cuplu. Mai mult, timp de opt ani au ținut totul ascuns. Ei s-au întâlnit chiar în timp ce erau colegi. Mai exact ea era asistenta lui la emisiunea pe care o avea cu Oreste la Antena1.

S-au văzut, s-au plăcut și astăzi au împreună un fiu de șapte ani, despre care Mircea Badea vorbește foarte des și pe care îl iubește enorm. Carmen Brumă, deși este mult mai deschisă în a vorbi despre viața în doi, a fost și ea zgârcită cu detaliile din intimitatea familiei.

Cum o alintă Mircea Badea pe Carmen Brumă când cei doi se ceartă

Totuși, într-un interviu cu Teo, aceasta a povestit câte ceva, printre care și cum se comportă partenerul ei de viață în momentele mai tensionate dintre ei doi.

„Eu pot să îți spun cum îmi mai zice Mircea câteodată, când îmi sare mie discul. Îmi zice – King Kong, stai cuminte-. Câteodată cedez eu, câteodată Mircea. E cu sincronizare. Nici nu cred că poate exista o relație când se întâmplă doar dintr-o parte. Cred că sunt o tipă rezonabilă, pentru că eu am avut relații numai de lungă durată și acum mă gândesc că sunt suportabilă în majoritatea timpului”, spunea Carmen Brumă în emisiunea lui Teo Trandafir, Teo Show, de la Kanal D în urmă cu mai mult timp.

Citește și:

Revista Presei