Imposibil de recunoscut! Cum arăta Donald Trump la 22 de ani. Este total schimbat astăzi

17 apr. 2020
Imposibil de recunoscut! Cum arăta Donald Trump la 22 de ani. Este total schimbat astăzi
Donald Trump listens during the second debate between the Republican and Democratic presidential candidates on Sunday, October 9, 2016 at Washington University in St. Louis, Mo. Photo by Christian Gooden/St. Louis Post-Dispatch/TNS/ABACAPRESS.COM October 9, 2016

Donald Trump are astăzi 73 de ani și o avere estimată la peste 3 miliarde de dolari, conform Forbes. Primul său mandat în fruntea Statelor Unite ale Americii a fost presărat cu multe controverse și nu se știe dacă va mai reuși un al doilea succes în alegerile în care-l va înfrunta chiar în acest an pe democratul Joe Biden.

Președintele SUA a absolvit Universitatea din Pennsylvania în anul 1968 și în mod normal ar fi trebuit să se înroleze pentru războiul din Vietnam. Doar că, provenind dintr-o familie înstărită, a reușit să fenteze încadrarea militară pe motiv de boală. Mai exact acesta ar fi avut probleme cu calciul și oasele s-ar fi putut zdrobi cu ușurință. Doi ani mai târziu, acesta a spus că s-a vindecat.

Detalii neștiute despre Donald Trump

Acesta a lucrat în vacanțele de vară, la afacerea tatălui său, care a prosperat. A dezvoltat afaceri în domeniul imobiliarelor, devenind miliardar. A fost căsătorit de trei ori, Melania fiind ultima dintre soții și cea mai frumoasă dintre acestea. Cei doi au împreună un fiu, dar Donald Trump mai are încă patru copii cu celelalte două partenere de viață.

Președintele SUA a lucrat și c om de televiziune în 2004. Emisiunea The Apprentice i-a adus succesul și pare să-l fi ajutat foarte mult în cariera lui politică. Astfel, Donald Trump a devenit foarte cunoscut și iubit de publicul american.

Trump are și un viciu despre care puțini știu. Oficialul SUA Donald este un mare consumator de Coke Diet. Președintele are propria stea pe Hollywood Walk of Fame. Aceasta a fost inaugurate în 2007.