Imposibil de recunoscut! Cum arăta Margherita de la Clejani înaintea operațiilor estetice! Nu mai seamănă deloc

margherita clejani

Margherita de la Clejani are astăzi 28 de ani și s-a transformat într-o adevărată bombă sexy. Când a debutat în showbiz, ajutată de părinții săi celebri, Viorica și Ioniță din Clejani, arăta complet diferit. Operațiile estetice la care a apelat de-a lungul timpului i-au schimbat enorm fizionomia.

Buzele, nasul, bustul, pomeții, dantura – nimic nu mai este natural la Margherita. Aceasta a fost obșinuită de copil cu lumina reflectoarelor, dar se pare că acest lucru i-a dăunat. A picat bacul de mai multe ori, dar avea ambiții mari acum zece ani. Voia chiar să termine și o facultate.

Problemele Margheritei

Lucrurile s-au schimbat enorm pentru ea. A ajuns în anturaje dubioase, iubitul ei fiind un cântăreț de muzică trap, care a avut probleme cu legea tocmai pentru că ar fi consumat și promovat substanțe interzise. Margherita a fost și ea suprinsă în urmă cu o săptămână drogată la volan, se pare cu opiu – heroină.

Aceasta a negat acuzațiile și a spus că ar fi luat medicamente de la farmacie. În mai multe imagini, se vede că aceasta s-a distrat nebunește la o petrecere cu iubitul său. Viorica îl acuză pe acesta de situația fiicei sale și a apelat chiar și la psiholog pentru a depăși momentul.

Deși sunt celebri și bogați, Viorica și Ioniță din Clejani au probleme mari cu copiii. Și Fulgy, fiul de 21 de ani are mari probleme cu legea și cu drogurile. Mai mult decât atât, acesta a fost diagnostica și cu o boală gravă de către medici. Vezi despre ce boală este vorba

Revista Presei