Toggle Menu
  1. Home/
  2. Entertainment/

In trecut, Gigi Becali a jignit-o pe Valentina Pelinel si nu a crezut ca va ramane alaturi de Cristi Borcea! Acum a sunat-o sa ii ceara iertare pentru ca…

  1. Home/
  2. Entertainment/

Gigi Becali este foarte atasat de fina lui, Alina Vidican, si nu si-a ascuns niciodata sprijinul pe care i l-a oferit de fiecrae data cand a avut nevoie, desi s-a despartit de Cristi Borcea. In urma cu cativa ani, finantatorul Stelei a afirmat ca Valentina Pelinel este doar o etapa din viata finului sau si ca acesta va ramane in continuare cu sotia sa.

ReclamaAcest lucru, insa, nu s-a intamplat. Cristi Borcea a divortat de Alina Vidican, iar acum traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Valentina Pelinel, plina de peripetii, iar rodul iubirii lor este chiar fiul lor, Milan. Valentina este extrem de atasata si de implicata in viata fiului sau, motiv pentru care nu a vrut sa apeleze la o bona full-time. Cei doi par mai fericiti ca niciodata, abia s-au intors dintr-o bine-meritata vacanta si deja sunt cu gandul la afaceri.

Fostul fotomodel petrece foarte mult cu fiul sau, il duce la gradinita, la inot, are activitati specifice unui copil doi ani. Valentina este extrem de mandra de fiul sau si al lui Cristi Borcea si mereu posteaza poze cu cel mic pe conturile sale de pe retelele de socializare. Intr-un interviu acordat recent, fostul fotomodel a declarat ca fiul sau nu este atat de rasfatat cum are lumea impresia, ci foarte ordonat. Este invatat sa isi stranga singur jucariile, ceea ce arunca pe jos trebuie sa stranga. Este un copil extrem de sociabil, dar totodata foarte atasat de mama sa. Cel mai frica ii este Valentinei de momentul cand acesta va trebui sa plece de acasa, la studii.

Recent, Valentina Pelinel a fost contactata de Gigi Becali si a rugat-o sa il ierte daca vreodata a jignit-o. Credinta pe care o are in Dumnezeu il impiedica sa stea certat cu oamenii, asa ca nu a stat mult sa se gandeasca si a sunat-o: “Am sunat-o eu si i-am spus ca daca am jignit-o, sa ma ierte. Eu i-am cerut iertare, ca am umilit-o. Eu am urmarit sa ma destainui sufleteste. Eu vreau sa ii alin suferinţa si atat. I-am cerut iertare ca am jignit o femeie, ca am cam luat-o la misto.”

ReclamaLoading...

Andru