Încă o surpriză imensă pe piața media! Dan Negru, la Kanal D! Ce va face acolo regele audiențelor

08 ian. 2021
Încă o surpriză imensă pe piața media! Dan Negru, la Kanal D! Ce va face acolo regele audiențelor

De 20 de ani, Dan Negru reușește să fie lider de audiență cu Revelionul măștilor, pe care îl realizează pentru Antena 1. Deși acesta avea mai multe proiecte cu trustul Intact, acesta s-au oprit din cauza pandemiei. În acest context, celebrul prezentator nu a ezitat să aibă discuții și cu alte posturi de televiziune.

Până în prezent nu s-a confirmat niciun transfer al lui la un alt post, dar o surpriză imensă este prezența lui la Kanal D, la emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”. Acesta va fi invitat pe 12 ianuarie și va trebui să răspundă la o serie de întrebări deloc confortabile.

Detalii neștiute despre Dan Negru ies la suprafață

Denise Rifai a reușit până acum cele mai mari cifre de audiență cu interviul pe care i l-a luat lui Adrian Năstase, o mare surpriză pentru Kanal D, ținând cont de publicul acestei televiziuni.

Dan Negru este o personalitate marcantă a showbiz-ului autohton, având în spate o carieră de peste 25 de ani în televiziune. Acesta are multiple roluri: prezentator TV, scenarist și coautor al unor formate de televiziune.

Personalitate expansivă, cu o bună dispoziție molipsitoare, Dan Negru a reușit de-a lungul timpului să fie foarte discret în ceea ce privește viața personală. Prin acest interviu spumos, telespectatorii vor avea ocazia să îl descopere într-o nouă lumină si să afle lucruri în premieră despre celebrul om de televiziune, transmit reprezentanții Kanal D.

Întrebările incomode la care Dan Negru va trebui să răspundă

“Vă țineți ascunsă soția de presă?”, “De ce îi interziceti fiicei dumneavoastră o carieră în televiziune?”, “V-ați iubit cu Andreea Marin?”, “De ce ați prezentat emisiuni care nu v-au plăcut?”, “Vă colegii pentru a obține proiecte TV?”, “Cine v-a învățat să faceți afaceri?”, “Vă e teamă că vă uită lumea până la Revelion?”, “Ce nu vă place la dumneavoastră?”, acestea sunt câteva dintre cele 40 de întrebări la care trebuie să răspundă Dan Negru, în ediția de marți, 12 ianuarie a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”.