Încă un divorț bombă zguduie showbizul. El este pe patul de spital, ea dă declarații în presă. Vestea a șocat pe toată lumea

divort indragostit

Deși totul părea să meargă bine în relația lor, iată că totul era doar de fațadă pentru că acum s-a ajuns în punctul final al relației lor. Cei doi erau împreună de nouă ani și au împreună o fetiță cu care bruneta a rămas însărcinată după doar două luni de relație. Este vorba despre Ramona Lăzuran, care a anunțat că s-a despărțit de tatăl fiicei sale, celebrul impresar de fotbal, Cristi Voicu. 

Așadar încă un divorț zguduie acum showbiz-ul după cel al lui Pepe și Raluca Pastramă și al lui Andrei Ștefănescu și Antonia. Ambele cupluri au declarat că nu doresc circ, dar în cazul lui Pepe – Raluca Pastramă este spectacol total.

Vestea i-a șocat pe cunoscuți

Veștile vin ca un șoc pentru familie și cunoscuți, însă cei doi sunt hotărâți și plănuiesc să aibă împreună grijă de fetița lor și să meargă mai departe păstrându-și respectul unul față de celălalt.

”Am luat de comun acord … hotărârea să ne despărțim. Din păcate, lucrurile care ne separă au depășit lucrurile care ne unesc, astfel că despărțirea nu a mai putut fi evitată. Cred că am ales o soluție matură și chibzuită. Fiecare ne vom vedea de propriul drum, dar vom avea împreună grijă de fetița noastră, Maia. Pentru mine, va fi întotdeauna tatăl Maiei, pentru care am tot respectul și admirația„, a declarat Ramona pentru Spynews.ro.

Ramona Lăzuran a fost cerută în căsătorie de impresar cu un inel ce valora 10.000 de euro. Nu puține au fost momentele în care bruneta a vorbit în spațiul public despre cât de fericită este în relația ei.

Cristi Voicu, mesaj pentru prieteni de pe patul de spital 

Cristi Voicu este în momentul de față internat la Matei Balș. „Pentru prietenii mei adevărați care se gândesc la cea mai grea perioada prin care trec. Vă mulțumesc și iertați-mă dacă pe unii v-am repezit fiind în stările cele mai groaznice. Vă asigur că sunt un luptător și voi învinge. Viața îți testează câteodată forța și îi selectează pe cei mai puternici. Vom fi cât de curând posibil împreună prieteni!”, este mesajul postat de acesta pe Facebook.

Citește și:

Revista Presei