Încă un divorț neașteptat în showbiz. Cântăreața celebră care i-a spus adio în secret soțului său

Surpriză totală în showbiz-ul românesc. O celebră cântăreață a luat o decizie radicală. A decis să divorțeze de soțul ei după doar mai puțin de doi ani de la oficializarea relației. Totul s-a întâmplat în mare secret. Totul s-a aflat abia acum.   

Lovitură de teatru în lumea mondenă. Au decis să pună capăt căsniciei la un an și jumătate după ce și-au jurat iubire veșnică. Se cunoscuseră acum mai bine de doi ani, dar acum au decis să plece pe drumuri separate.

Elena Ionescu a confirmat separarea

Fosta solistă a trupei Mandinga, Elena Ionescu, a decis să se separe de Răzvan, soțul și tatăl copilului ei. Aceasta a confirmat vestea despre divorț și a dat mai multe detalii în privința separării.

„Da, am divorţat! Luna trecută am decis împreună cu Dragoş, de comun acord, să ne despărţim. Am vrut să ţinem totul secret pentru că genul acesta de lucruri sunt uneori personale, dar trebuie să găsim puterea să mergem mai departe!

Ne-am aşteptat să se întâmple asta? Nu.. dar nu suntem nici primii, nici ultimii care se despart. Totul s-a întâmplat foarte repede între noi, ne-am cunoscut, ne-am îndrăgostit şi în 6 luni am rămas însărcinată cu Răzvănel.

Uneori, Dumnezeu face lucrurile să se întâmple într-un anumit moment, nimic nu a fost planificat şi am iubit fiecare clipă. Ne-am căsătorit după ce am rămas gravidă, după doar 7 luni de când ne cunoşteam. Poate puţin cam repede, cred că oamenii au nevoie de mai mult timp pentru a se cunoaşte.

Aş face lucrurile diferit? Niciodată! Am primit cel mai frumos dar pe care îl poate primi o femeie în viaţa asta şi anume darul de a fi mamă!’a spus Elena Ionescu pe o rețea de socializare.

Și Răzvan a confirmat despărțirea

Și Răzvan a confirmat că iubirea dintre el și Elena este o amintire. Totuși, cei doi vor rămâne prieteni de dragul băiețelului lor. „Da, este adevărat. Urmează să se finalizeze divorţul… Pur şi simplu, aşa a fost să fie. Am stabilit amândoi că este mai bine să ne separăm. Sincer, nu am nici eu un motiv anume. Aşa a fost să fie. Probabil că s-a stins…. ne-am aprins repede şi ne-am stins la fel de repede, glumesc îţi dai seama. Vom rămâne în relaţii foarte bune pentru cel mic… Am vorbit de mai multe ori. Am stat şi ne-am gândit amândoi. Totul este ok şi vom rămâne ok pentru cel mic’, spune fostul partener de viață al Elenei.

Căsătorie și divorț în secret

Relația de iubire dintre Elena și Răzvan s-a stins repede. Pe 3 august anul trecut cei doi erau cei mai fericiți. Tocmai li se născuse băiețelul. Relația de iubire se oficializase în martie, în mare secret. Aproape nimeni nu a știut că cei doi s-au căsătorit. „A fost un copil pe care mi l-am dorit. Nu am avut greţuri. E băieţel, nu a fost greu să îi aleg numele. Dacă pe soţul meu îl cheamă Dragoş Răzvan şi i se spune Dragoş, am zis să-i punem numele de Răzvan. O să nasc cezariană, că altfel nu am cum. Am făcut în urmă cu cinci ani o operaţie la ochi, că am miopie, şi altfel nu am cum’, povestea Elena într-o emisiune TV.

Tot în secret, cei doi au pus capăt relației în acest an. Despărțirea nu a fost făcută publică imediat, dar cei doi au confirmat într-un final zvonurile.

Loading...

Revista Presei