Începe o nouă emisiune TV la Antena 1! Revenire de senzație pe ecrane. O puteți urmări chiar de mâine

20 mart. 2020
Începe o nouă emisiune TV la Antena 1! Revenire de senzație pe ecrane. O puteți urmări chiar de mâine

Începe o nouă emisiune TV la Antena 1! Este o revenire de senzație pe ecrane. Cel mai iubit show are premiera sâmbãtã, 21 martie, ora 17:00, la Antena 1.

Este vorba despre reality show-ul matrimonial, Mireasa. Acesta va fi prezentat de Diana Dumitrescu. Frumoasa blondă marchează o revenire de senzație pe marile ecrane.

Show-ul va fi difuzat de în fiecare zi, de luni pânã vineri, de la ora 14:00.

Diana are emoții

„Mai sunt doar câteva zile pânã la marea premierã a show-ului şi vreau sã vã spun cã sunt foarte nerãbdãtoare sã începem. Este un proiect foarte important pentru mine, mã aflu pentru prima oarã în postura de host al unui show live, zilnic şi cred cã oricine ar fi în locul meu ar avea emoţii.

Abia aştept sã cunoaştem împreunã concurenţii acestui sezon, sã vã prezint casa în care aceştia vor locui, dar şi celelalte surprize pe care echipa Mireasa le-a pregãtit telespectatorilor”, a declarat Diana Dumitrescu. 

Ce se schimbă față de emisiunile trecute?

Fiecare băiat care va intra în casă poate fi însoțit de o persoană importantă în viața lui, nu neapărat mama. Această persoană poate fi chiar un prieten sau fratele, sora.

Însoțitorii vor avea rol decisiv. Ei vor fi cei care vor decide asupra sorții fetelor din concurs.

La emisiune pot participa tineri cu vârste cuprinse între 19 şi 37 de ani, care vor să-și găsească cu adevărat perechea.

Marele premiu

Cuplul care va face nuntă va primi 40.000 de Euro şi nunta la cheie. Mai mult, concurenții vor locui în aceeași casă în timpul competiției, nu ca în trecut când erau despărțiți.