Începe procesul în dosarul Caracal! Dincă și-a schimbat declarațiile! Ce a făcut cu fetele. Familiile reacționează

19 mai 2020
Începe procesul în dosarul Caracal! Dincă și-a schimbat declarațiile! Ce a făcut cu fetele. Familiile reacționează

Ancheta în dosarul Caracal a fost încetinită mult din cauza epidemiei COVID-19, însă acum că am ieșit din starea de urgență procesul poate începe. Gheorghe Dincă și-a schimbat de nenumărate ori declarațiile și acum nu mai recunoaște că le-a ucis pe cele două fete, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu. El spune că acestea trăiesc.

Familiile victimelor cer oprirea procesului și reluarea anchetei. Rudele adolescentelor cred că fetele trăiesc și că autoritățile trebuie să întreprindă noi demersuri pentru a le găsi. Jurnalistul Luis Lazarus a declarat la România Tv că este pentru prima dată când practic familiile îl victimizează pe asasin.

Alexandra a fost deja declarată moartă, în timp ce pentru Luiza nu s-au găsit suficiente probe pentru a-i declara oficial decesul. Luis Lazarus este de părere că vom avea parte de un proces lung, care se va finaliza cu o condamnare.

Ce spunea Alexandru Cumpănașu

„M-au întrebat mai mulți prieteni în ultima vreme despre Alexandra și Luiza. Și de ce nu mai vorbim de ele. Vreau să vă spun atât: nu este zi în care să nu ne gândim la ele și familia mea evident, să ne întrebam unde sunt, ce se întâmplă și măcar care este adevărul în cazul Alexandrei.

Au reușit cu COVID-19 să acopere până și întrebarile în acest caz. Unde să dezbatem? Și să dezbatem ce? Disperarea familiilor? Sau nepăsarea statului? Care post TV mai vrea asta acum? În vremurile acestea agenda publică este ocupată cu grijile fiecăruia pentru familia lui! Și nu este nimeni de condamnat pentru asta!”, scria Alexandru Cumpănașu acum mai bined e o lună pe pagina sa de Facebook.