Toggle Menu
  1. Home/
  2. Politică/

A început lupta pentru funcții în PSD! Ce lideri importanți rămân fără funcții

  1. Home/
  2. Politică/

De când au câștigat la pas alegerile parlamentare, în PSD nu mai este liniște. Politicienii social democrați sunt într-o continuă luptă pentru putere. Mai nou, președintele Liviu Dragnea a convocat pe 10 martie un Congres Extraordinar. Motivul este schimbarea vechii garnituri de vicepreședinți și secretari ai partidului. Asta a declanșat evident un nou război în interior.

Sunt mai mulți lideri importanți din actualul Birou Permanent Național, din structura de vicepreședinți, care vor ieși din această structură, nu vor mai face parte din Biroul care va fi ales sâmbătă. Sunt nume importante precum fostul premier Mihai Tudose, care nu va mai fi vicepreședinte, de asemenea nici Gabriel Vlase nu va mai fi vicepreședinte și nici Nicolae Bănicioiu. Posibil nici chiar Ecaterina Andronescu, dar rămâne de văzut dacă nu-și va depune candidatura ca președinte executiv, spun cei de la Antena 3.

Cele mai mari șanse pentru postul de președinte executiv Nicolae Bădălău, deși se aștepta scoaterea sa. Liviu Dragnea a declarat public că votul lui va merge tot către Bădălău și nu a menționat nimic despre o candidatură a lui Mihai Fifor. De asemenea, nici Claudiu Manda nu mai pare deloc pe placul actualului președinte al PSD.

La CEX-ul de pe 10 martie se vor alege 16 vicepreședinți, 8 femei și 8 bărbați, dar și secretari ai partidului. Este posibil ca și Codrin Ștefănescu să fie scos din joc și asta pentru că declarațiile lui din ultima vreme l-au așezat pe lista neagră a lui Liviu Dragnea, iar până acum, când și-a dorit ceva, președintele PSD a și reușit.

Citește și…

Secretul lui Feli! Cum a reușit de fapt să slăbească 30 de kg! Dramele neștiute din viața ei

Imagini de colecție! Laura Codruța Kovesi, în pantaloni scurți, la baschet, acum 20 de ani

Cel mai renumit medic în boli infecțioase, apel către Ministerul Sănătății: Toți românii să fie testați de urgență pentru aceste 3 boli!

Cristina Mihai/ Sursa foto: evz.ro