Închisoare cu executare, după ce a comandat un telefon de pe EMAG! Cum s-a întâmplat așa ceva

emag

Caz incredibil în justiția din România, după ce o tânără a comandat un telefon mobil de pe site-ul EMAG. Totul a ieșit la iveală, iar judecătorii au pronunțat decizia: închisoare cu executare. 

O tânără de 26 de ani din Bacău a fost condamnată de judecători la închisoare cu executare pentru o ţeapă dată pe EMAG. Ea a fost găsită vinovată de înşelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Cum s-a întâmplat totul 

Femeia de 26 de ani a procurat o copie de pe copia cărţii de identitate a unei femei din Bacău pe numele căreia a plasat comanda pe Emag, achiziţionând un telefon Samsung S6, în rate, pe care ulterior nu l-a mai plătit.

Ulterior, femeia pe numele căreia s-a realizat comanda a fost executată silit pentru telefonul respectiv, deşi nici nu l-a comandat, nici nu l-a primit ea.

Escrocheria a ieşit la iveală după ce IFN-ul care a asigurat plata în rate către EMAG a înştiinţat titulara de drept că trebuie să plătească ratele la telefonul achiziţionat de pe EMAG.

Apoi, vinctima, care se afla în căutarea unui loc de muncă în străinătate, a suferit un şoc, anunţându-şi fiica despre situaţie.

Aceasta din urmă a realizat că mama ei a fost victima unei înşelăciuni, dându-şi seama şi cine este autorul.

Sentinţa pronunţată pe 14 ianuarie  de Judecătoria Bacău vine la cinci ani de la escrocheria pusă la cale de tânăra din Bacău.

Revista Presei