Incredibil: Ce condiții dure îi pune Andreea Bălan lui George Burcea, pentru a-l lăsa să-și vadă fetele

27 iun. 2020
Incredibil: Ce condiții dure îi pune Andreea Bălan lui George Burcea, pentru a-l lăsa să-și vadă fetele

Andreea Bălan și George Burcea trec printr-o despărțire complicată și încearcă să găsească cea mai bună opțiune pentru fetele lor.

Solista are mai multe condiții pe care vrea să i le impună lui George Burcea, pentru a-i permite acestuia să-și vadă fetele. Spre exemplu, Andreea Bălan își dorește ca George Burcea să nu se afișeze în fața fetelor cu nicio iubită, cel puțin 3-4 ani. Solista susține că regula va funcționa în abmele sensuri, în ideea în care nici ea nu le va prezenta fetelor sale, Ella și Clara, niciun nou iubit.

Ce spune Andreea Bălan

„Nu doresc că fetele mele să cunoască vreo iubită cel puțin trei-patru ani și, de asemenea, nici eu. (…) Momentan, nu se pune problema să le ia la el, unde locuiește, deoarece sunt foarte mici. Totodată, nici eu nu voi aduce un alt bărbat în această casă și nu le voi prezenta pe nimeni”, a spus Andreea Bălan.

În ceea ce privește perspectivele pentru o nouă relație, Andreea Bălan recunoaște că nu se gândește încă la acest aspect, ci își dorește să rămână concentrată pe situația fetelor sale.