Incredibil ce salariu are Carmen Iohannis, soţia preşedintelui! Veniturile familiei au crescut

carmen

Incredibil ce salariu câştigă acum Carmen Iohannis, Prima Doamnă a României. Acesta a ales să îşi păstreze postul de profesor de limba engleză la un liceu din Sibiu. Incredibil ce salariu primeşte soţia preşedintelui care a ales să rămână alături de elevi în Sibiu şi să nu vină la Cotroceni alături de Klaus Iohannis.

Noi informaţii privind averea cuplului prezidenţial

Conform ultimei sale declaraţii de avere, Klaus Iohannis are trei case și două apartamente, un cont deschis la banca BCR în 1999 și un venit anual de 165.100 de lei, potrivit documentelor depuse de preşedintele României. Aceleaşi acte mai arată şi veniturile încasate de Prima Doamnă a României. Astfel, Carmen Iohannis, soţia preşedintelui României, primeşte, potrivit declaraţiei de avere a lui Iohannis, suma de 2.773 pe lună. Aceasta a ales să îşi păstreze locul de muncă de la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu, acolo unde predă limba engleză.

Ce surse de venituri mai are familia Iohannis

Cuplul prezidenţial mai încasează bani şi din alte surse de venit decât cele din salarii. Astfel, Carmen şi Klaus Iohannis mai primesc bani şi din închirierea a două imobile din Sibiu. Ce doi s-au căsătorit acum 30 de ani după ce s-au cunoscut în facultate. Imediat după finalizarea studiilor Carmen şi Klaus au fost repartizaţi în oraşele Agnita şi Sibiu. Se pare că actuala Primă Doamnă a României a fost motivul pentru care Iohannis a ales să rămână în România după terminarea facultăţii cu toate că întreaga familie a președintelui s-a mutat în Germania.

Revista Presei