Incredibil cum își câștigă existența câștigătorul „Românii au talent”. Cu ce se ocupă Radu Palaniță

radu palanita

Radu Palaniță este câștigătorul celui de-al zecelea sezon al „Românii au talent”, reușind să uimească juriul cu vocea sa.

Odată cu câștigarea competiției, Radu Palaniță a intrat și în posesia unui cec de 120.000 euro, însă banii nu par să-i fi schimbat acestuia radical stilul de viață.

„Principiile mele de viață și lucrurile în care cred m-au ajutat să nu mă schimb eu. Merg în fiecare zi la muncă, țin legătura cu familia și prietenii, doar s-au adăugat câteva elemente noi: filmări, interviuri. Chiar și acum, când răspund la aceste întrebări, simt o schimbare. Îmi dau seama că, datorită celor de acasă care au crezut în mine, am ocazia să îmi fac povestea și vocea cunoscute. Și nu pot fi decât extrem de recunoscător.”, a declarat Radu Palaniță pentru viva.ro.

Astfel, Radu Palaniță continuă să lucreze ca mecanic auto, câștigând aproximativ 1000 euro pe lună. Câștigătorul „Românii au talent” susține că nu are de gând să renunțe la meseria sa, chiar dacă va continua să-și dezvolte cariera muzicală.

„La meseria mea nu voi renunța niciodată, deoarece îmi place foarte mult ceea ce fac. Dacă lucrurile cu muzica vor merge pe făgașul pe care visez, voi lăsa mecanica pe plan secund și mă voi concentra pe a-mi dezvolta cariera tot mai mult. Clar, îmi doresc să nu se oprească aici… simt că este momentul meu.”, a mai adăugat Radu Palaniță, potrivit sursei citate de mai sus.

Revista Presei