Incredibil! Vulpița ia bani de la stat! Cu cât este plătită lunar și de ce

planul-secret-a-iesit-la-iveala-de-ce-apar-de-fapt-vulpita-si-sotul-ei-viorel-in-fiecare-zi-la-acces-direct-445137

Veronica din Blegești s-a trezit vedetă peste noapte, după ce Mirela Vaida a reușit să o transforme într-un personaj urmărit de milioane de români la Acces Direct. Împreună cu soțul său, Viorel aceasta a venit în platourile Antena 1 și păreau a fi încă un caz din cele multe prezentate în cadrul emisiunii.

Doar că cei doi au captat atenția telespectatorilor și astfel au apărut zi de zi la televizor și mai nou și pe Youtube. Mai întâi Axinte, apoi manelistul Rafaelo și Maria Constantin i-au vrut pe cei doi în clipurile lor. Cele cu Vulpița au ajuns chiar pe locul 1 în trending, ceea ce a surprins pe toată lumea.

Câi bani încasează de la stat Vulpița

Conform impact.ro, Viorel și Vulpița sunt plătiți cu câte 100 de euro pe fiecare apariție la TV. Până acum, cei doi au strâns mii de euro. De asemenea, lor le revine o parte și din încasările de pe Youtube, unde au înregistrat colaborările meționate. Înainte să ajungă vedete, cei doi munceau cu ziua și primeau ajutor de la stat,  bani pe care îi primesc și acum.

Pentru că cei doi sunt asistați social se aleg cu 439 de lei pe lună de la stat. Cuplul se încadrează în categoria familiilor cu un copil, adică trei persoane, astfel încât primesc 357 de lei, ceea ce înseamnă ajutorul pentru familiile formate din trei persoane. La această sumă se mai adaugă încă 82 de lei, pentru că fac parte din familiile cu un copil.

Cei doi sunt apți de muncă, dar preferă să își facă apariția la emisiunea Acces Direct, deoarece se aleg cu sume frumoase de bani, cu mult peste ceea ce obțineau ei din munca grea de acasă.

Revista Presei