Înfiorător! Câte fete ar fi ucis Gheorghe Dincă! S-u găsit noi pete de sânge. Ce s-a întâmplat cu Luiza

Anchetatorii au terminat cercetarea la fața locului în casa groazei, iar probele obținute împotriva lui Gheorghe Dincă sunt cutremurătoare. Au fost identificate peste 40 de pete de sânge, care nu aparțin Alexandrei Măceșanu sau Luizei Melencu, cele două fete pe care monstrul a recunoscut că le-a ucis. De asemenea au fost găsite foarte multe oseminte și cenușă.

Psihologul criminalist, Tudorel Butoi a repetat de multe ori că bestia este un criminal în serie, care omoară din jurul vârstei de 40 de ani și că numărul victimelor depășește 20. Petele de sânge identificate în casa lui Dincă vin să confirme ipoteza acestuia. Acum anchetatorii le vor compara cu fetele care au dispărut în zonă, iar numărul acestora depășește 20.

Și fostul ofițer criminalist, Andrei Banu a susținut același lucru. Deși întreaga țară își dorește ca fetele să fie în viață și să avem de-a face mai degrabă cu o speță de trafic de persoane, din păcate lucrurile nu stau așa. Cele două cazuri sunt diferite. Gheorghe Dincă a ucis de plăcere un număr mare de fete tinere și frumoase.

Ce s-a întâmplat cu Luiza

Luiza Melencu a vrut să scoată bani de la bancomat și apoi să se întoarcă acasă, în comuna Dioști. Se întâmpla în urmă cu mai bine de patru luni. A luat o mașină de ocazie, iar Gheorghe Dincă a lovit-o și apoi a dus-o acasă la el. Se pare că anchetatorii au identificat în casa groazei mai multe camere de tortură și pete de sânge care aparțin adolescentei în mai multe camere.

Nu mai există niciun dubiu că Luiza Melencu s-a aflat în casa lui Gheorghe Dincă. De asemenea, surse de la INML au susținut pentru Antena 3 că probele ADN arată că Luiza ar fi fost ucisă la fel ca și Alexandra Măceșanu. Procurorii au refuzat să dea publicității detalii și nu doresc să ofere informații până când nu vor finaliza cazul.

Momentan se concentrează pe identificarea celorlalte victime, care ar fi în număr foarte mare. Gheorghe Dincă susține că a ucis-o pe Luiza și apoi a ars-o în celebrul butoi.

Loading...

Revista Presei