Informație bombă de la Caracal! Personaj-cheie, reținut. Legătura cu Alexandra și Luiza

antena3

Cazul Caracal explodează în plină pandemie de coronavirus. Sunt informații bombă care ies la iveală. Un personaj cheie din acest caz a fost reținut.

Informație bombă de la Caracal

Oamenii legii au făcut mutarea săptămânii. L-au sălat pe controversatul om de afaceri Remus Rădoi, zis Codiţă, implicat în cazul presupuselor crime săvârșite de Gheorghe Dincă.

Bărbatul a fost încătușat după ce a fost prins la volan, deși avea permisul suspendat. Remus Rădoi controlează mai multe firme de pază şi protecţie din Caracal. Nu este la prima faptă de acest gen.

A mai fost depistat încă o dată în această postură, tot în această lună. Oamenii legii verificau modul de respectare a restricțiilor de circulație.

„Astfel, în urma activităților desfășurate în teren, polițiștii rutieri au depistat la intersecția dintre Calea București cu strada Răsăritului, din municipiul Caracal, un bărbat, de 42 de ani, din comuna Redea, județul Olt, în timp ce conducea un autoturism având dreptul de a conduce suspendat”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, conform realitateadeolt.net.

În urmă cu 10 zile, polițiștii Serviciului Rutier Olt au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, întrucât Rădoi a fost depistat conducând un autoturism pe raza comunei Slâtioara, având permisul de conducere reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce.

Remus Rădoi este afaceristul la care ar fi apelat fostul adjunct al IPJ Olt Nicolae Alexe, pe 25 iulie, pentru găsirea Alexandrei Măceşanu. La mijlocul anului trecut, cazul Caracal a explodat pur și simplu. Monstrul Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, apoi a negat ultima faptă. Acum, Dincă este trimis în judecată.

Revista Presei