Informație șoc din cazul Caracal: fiica lui Dincă, violată timp de 7 ani! Ce rol a avut monstrul

daniela dinca

La începutul anchetei, mai mulți cunoscuți ai familiei Dincă au relatat către mass media presei că fiica cea mică a lui Gheorghe Dincă, Daniela, a fost abuzată de tatăl său timp de mai mulți ani și că din acest motiv aceasta ar fi fugit de acasă.

Informațiile au fost negate constant de Daniela Dincă, însă acum surse din anchetă confirmă încă o dată ipoteza dramatică, de care se pare că nu este străin nici Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, una din cele două fete pe care Gheorghe Dincă le-ar fi ucis.

Daniela ar fi fost violată timp de 7 ani de tată său, de la 11 la 18 ani. La 14 ani, fata a fost trimisă de acasă la bunicii din partea mamei, dar în vacanțe venea în casa părintească, unde era supusă ororilor.

Elena Dincă, mama ei, ar fi știut ce se întâmplă, dar nu a luat atitudine, nimeni nu înțelege de ce. Ea doar fi încercat doar să-și protejeze fata trimițând-o la părinții ei. Daniela s-a căsătorit cu un coleg de facultate foarte repede, de care a și divorțat între timp. Dar astfel a reușit să se distanțeze complet de căminul familial. Apoi s-a angajat la o farmacie veterinară, de unde ar fi furat 12.000 de lei, pe care mai târziu i-a returnat, stingând astfel conflictul penal în care era implicată.

Apoi ea a decis să plece la lucru în Italia, unde s-a angajat să aibă grijă de bătrâni. Aici l-a întâlnit pe Giorgio Albiero, un italian bogat, care i-a devenit concubin. Acesta a investit în România, în mai multe terenuri, inclusiv de vânătoare, dar a murit subit, iar întreaga avere i-a revenit Danielei, pe care o angajase inițial să aibă grijă de sora lui mai în vârstă.

Revista Presei