Informații de ultimă oră : Vești groaznice despre Michael Schumacher. Ce au decis medicii

11 iun. 2020
Informații de ultimă oră : Vești groaznice despre Michael Schumacher. Ce au decis medicii

Michael Schumacher este cel mai titrat campion al Formulei 1, cu 7 titluri câștigate, și unul dintre cei mai îndrăgiți sportivi. După accidentul suferit la schi în urmă cu mai bine de șase ani, foarte puține au fost informațiile care au mai fost oferite publicului despre starea acestuia de sănătate, soția sa făcând un obiectiv din păstrarea totală a intimității. 

Iată însă că au apărut informații de ultimă oră despre evoluția sănătății lui Michael Schumacher și din păcate veștile nu sunt unele pozitive.

Deși se bucură de cele mai performante tratamente, administrate de cei mai buni medici, starea de sănătate a lui Michael Schumacher este în continuare una precară, iar acum se pare că fostul campion de Formula 1 va fi supus unei noi intervenții chirurgicale, menite să îi regenereze acestuia sistemul nervos.

Informații de ultimă oră : Vești groaznice despre Michael Schumacher. Ce au decis medicii?

Ultima intervenție chirurgicală suferită de Schumacher a avut loc anul trecut, la Paris și a fost realizată de chirurgul Philippe Menasche, specializat în chirurgie coronariană. Tot el se va ocupa și de noua operație pe care o va suporta fostul campion de Formula 1, al cărei obiectiv este acela de regenerare a sistemului nervos central. Se pare că Schumacher suferă, printre altele, de atrofie musculară și osteoporoză, din cauza imposibilității activității fizice.