Ingredientul pe care îl ai deja în cămară și care oprește dezvoltarea tumorilor: Este recomandat și împotriva sinuzitelor și bronșitelor

tumori

Vorbim astăzi despre un ingredient comun pentru români. Însă, chiar dacă este cunoscut și utilizat, efectele sale vindecătoare sunt mai puțin știute.

Vorbim astăzi despre aceste efecte pozitive, cu scopul de a încuraja consumul acestui ingredient pe care și tu îl ai deja în cămară.

Astfel, hreanul nu numai că este un ingredient delicios de folosit în salate sau murături, ci are și o mulțime de efecte benefice în lupta împotriva sinuzitelor, a bronșitelor, infecțiilor urinare și chiar cancer.

Mai mult decât atât, pentru a lupta împotriva răcelilor obișnuite, îți poți prepara un ceai din flori de hrean, iar dacă ai nevoite de un expectorant natural, poți apela la ceaiul din rădăcina de hrean.

Cu toate acestea, poate cel mai neașteptat beneficiu al hreanului și anume efectul sau pozitiv în lupta împotriva cancerului a fost descoperit recent.

„Conține o enzimă care sparge glucosinolatele în substanțe responsabile de beneficiile anticancer”, afirmă Mosbah Kushad, de la Universitatea din Illinois.

Datorită calităților antimicrobiene, hreanul e bun și pentru tratarea infecțiilor urinare. În Germania, hreanul a fost aprobat ca tratament adjuvant în infecții de tract urinar, pentru că se consideră că are efect antibiotic,” notează floaredetei.ro.

Revista Presei