Inna a rupt tăcerea! Va avea avea un copil cu Deliric? Artista a spus totul

de: Ana Toma
01 dec. 2020
Inna a rupt tăcerea! Va avea avea un copil cu Deliric? Artista a spus totul

Inna a rupt tăcerea după luni de zile de când s-a aflat că formează un cuplu cu rapperul Deliric. Artista a vorbit despre relația sa și despre modul în care cei doi se înțeleg, dar și de lucrurile care au cucerit-o încă din prima clipă. 

Inna se poate declara cu adevărat o femeie de succes. Este o artistă internațională cu hituri pe bandă rulantă, iar din punct de vedere emoțional îi merge mai bine ca niciodată.

Aceasta a mărturisit pentru Viva că anul 2020 i-a adus într-adevăr iubirea pe care o aștepta și a vorbit și despre activitățile iubitului său, Deliric.

”Da, mi-a adus și iubirea și mă bucur de ea. Toto este bine, ocupat cu proiectele lui, dar mă și vizitează în Dance Queens House. Încercăm să petrecem cât mai mult timp împreună și să ne bucurăm de fiecare zi”, a mărturisit artista.

Întrebată despre cum au ajuns cei doi împreună, Inna a povestit că a mers doar pe ”feeling”. De asemena, artista a mai mărturisit că nu este o persoană greu de impresionat, dar o persoană trebuie să aibă ceva ”special” pentru a-i atrage atenția.

Cum este Inna în intimitate

Artista a vorbit și despre modul în care se comprotă într-o relație.

”Cred că trebuie să îl întrebați pe Toto. Nu știu, sunt iubitoare, energică, iubitoare”, a spus ea.

Pe lângă asta, Inna a mai vorbit și despre ce apreciază la un bărbat cel mai mult. Acesta trebuie să aibă o serie de caracteristici importante pentru a-i face pe plac.

”Spontaneitatea, inteligența, pasiunea cu care face lucrurile, faptul că e funny”, a mai mărturisit Inna.

Inna își dorește un copil 

Pe lângă relația pe care o are în prezent, Inna a vorbit și despre întemeierea unei familii. Artista susține că își dorește într-adevăr să fie mamă, însă acest lucru se va întâmpla atunci când trebuie.

”Mi-am dorit dintotdeauna să fiu mamă, dar mereu am spus că un copil vine atunci când e momentul”, a spus Inna.