Inna, dezvăluiri inedite din viața personală! Ce a făcut cu primul ei iubit: Marile secrete din adolescență

18 nov. 2019
Inna, dezvăluiri inedite din viața personală! Ce a făcut cu primul ei iubit: Marile secrete din adolescență

Celebra Inna face dezvăluiri inedite din viața personală! Cântăreața și-a amintit de prima iubire din adolescență și a scos la iveală amănunte pe care nu le știa nimeni. Inna a devoalat marile secrete din viața ei intimă.

Inna e una dintre cele mai cunoscute artiste din lume, dar preferă să păstreze misterul când vine vorba despre viaţa ei sentimentală. De data aceasta s-a decis să facă dezvăluiri neștiute până acum. Inna spune totul despre iubit, dar şi despre relaţia pe care a avut-o cu impresarul ei.

Inna, dezvăluiri despre primul iubit

Inna a făcut mărturisiri incendiare despre primul iubit, dar și despre principiile pe care le are într-o relație. Aceasta a spus ce nu iartă niciodată de la partener, dar şi ce apreciază cel mai mult la un bărbat. Artista rupe topurile muzicale și este în prezent una dintre cele mai apreciate artiste național, dar și internațional. Inna spune că viața sentimentală nu este complicată atunci când ai și o carieră și că totul ține de modul în care îți aranjezi prioritățile în viață.

„Primul meu prieten juca baschet şi jucam şi eu, apoi n-am mai avut un prieten care să fie atras de sport. Îmi plăceau băieţii care veneau din familii unite. Cu băieţii nu eram niciodată timidă. Mergeam la balul bobocilor, dansam, după ieşeam la film. Da, da am avut o relaţie de durată. Prima dată m-am pupat cu un băiat din generală, îl cheamă Bogdan.”, a povestit Inna, la radio.

Inna a cunoscut succesul la o vârstă fragedă, iar alături i-a fost managerul ei care la un moment dat i-a fost iubit.
„Inna este artistul care a avut cea mai mare transformare de când o ştiu eu şi până astăzi. Nu cred că are cineva o aşa mare transformare până astăzi, a fost cu un pas înainte. Dacă acum 11 ani cumpăra muzică, astăzi îşi compune singură, are recunoştinţă la nivel naţional cum nu are nicun alt artist român. E cem mai muncitor artist pe care l-am cunoscut vreodată şi foarte serios.”, a spus și Lucian, managerul Innei.