Inna rupe tot! Suma fabuloasă pe care o cere pentru o apariție: Pretenții de vedetă internațională

inna

Inna rupe tot! S-a aflat suma fabuloasă pe care o cere pentru o apariție. Sunt pretenții de vedetă internațională. Una dintre cele mai căutate artiste din România este și în topul tarifelor pe care le cere la apariții.

Organizatorii trebuie să scoată din buzunare bani frumoși pentru ca Inna să cânte la evenimentele acestora.

Inna cere o avere pentru o apariție

Inna cere o avere pentru o apariție de doar 40 de minute. Pentru un concert, Inna cere 15.000 de euro + TVA, dar cheltuielile nu se încheiat aici. Artista, care este extrem de populară și în străinătate, are pretenții de lux atunci când se deplasează pentru un spectacol.

Artista vrea ca transportul să-i fie plătit, iar cei care o vor pe artistă trebuie să plătească 1 euro/km + TVA și să-i cumpere două bilete de avion la business class, asta în cazul în care e vorba de o distanță mai mare de 300 de kilometri, anunță viva.ro.

Dar asta nu e tot. Inna vrea și cazare de lux. Artista cere să fie cazată la un hotel de 5 stele, iar camerele pentru instrumentiști sunt de asemenea plătite de cel care o vrea pe Inna la concert.

Vedeta își dorește o suită, două camere single și 5-7 camere duble twin la hotel de 5 stele. Masa trebuie să fie asigurată pentru 12-16 persoane. Pentru mai bine de 20.000 de euro, Inna va sta pe scenă 40 de minute.

Citește și:

Revista Presei