Interdicții pentru români înainte de Paște! Ce nu mai ai voie să faci în magazine

14 apr. 2020
Interdicții pentru români înainte de Paște! Ce nu mai ai voie să faci în magazine

Avertisment pentru toți românii care vor să își facă cumpărăturile de Paște. Auchan România, Metro și alte lanțuri de magazine au luat noi măsuri în această perioadă de trafic intens. Astfel, acestea interzic clienților mai multe lucruri atunci când se aprovizionează. Deciziile sunt importante.

Auchan România, noi interdicții pentru clienți

Auchan România a transmis că le interzice clienților săi să cumpere produse în cantitate mare, printr-o serie de anunţuri din magazin, atrăgând atenţia că vor exista în continuare stocuri de produse. Mai mult, clienții sunt obligați să mențină distanța de doi metri atât la case, cât și la raioane. De asemenea, oamenii sunt obligaţi să aştepte în cozi, bine organizate, înainte de a intra în magazin, astfel ca la cumpărături să fie mereu un număr limitat de oameni.

De asemenea, lanțul de magazine are case destinate persoanelor peste 65 de ani pe toată durata programului, pentru a-i proteja pe aceștia de interacțiunea cu alte persoane. Nu în ultimul rând, în magazine au voie doar maxim 50 de persoane, magazinul având un program nou de funcționare de la ora 08:00 la ora 21:00.

Metro nu permite accesul în magazin decât după măsurarea temperaturii

Un alt magazin important care a luat măsuri drastice este Metro România. Compania nu permite accesul în magazinele sale fară ca un angajat să ia temperatura clienților și fară ca aceștia să se dezinfecteze. Mai mult, atât Auchan, cât și Metro propun plata cu cardul pentru a limita folosirea bancnotele. Măsuri asemănătoare au fost luate și de magazine precum Mega Image, Kaufland și Carrefour.