Interpretarea viselor: Ai visat apă? Iată ce anume semnifică și ce trebuie să faci

apa (3)
Photo by Kristopher Roller on Unsplash

Apa înseamnă viață. Corpul uman este 70% apă, iar acest lichid îl folosim atât ca să ne hidratăm, cât și ca să ne păstrăm igiena. Apărută în vis, apa poate simboliza mai multe lucruri, în funcție de modul cum o visăm. 

În funcție de conținut, de culoare, loc și starea apei din vis, aceasta poate ascunde înțelesuri diferite.

Cum interpretezi visul în funcție de culoare sau starea apei:

Limpede: Emoțiile tale sunt clare ca lacrima. Dacă în vis, pe lângă apa limpede mai apare și o persoană, s-ar putea ca sentimentele să fie pentru ea/el.

Maronie: Nu ești sigur de ceea ce simți sau ai anumite deficiențe emoționale. Alungă gândurile confuze, negre și încearcă să fii mai pozitiv.

Nuanță de albastru închis: Emoțiile puternice s-ar putea să fi pus stăpânire pe subconștientul tău. Dacă te simți bine în această apă, emoțiile sunt pozitive. Dacă nu, ai parte de emoții negative, care te copleșesc.

Roșie: S-ar putea ori să fii supărat, ori să fii foarte pasional

Tulbure: Te încearcă emoții negative puternice. Ar fi indicat să încerci să schimbi ceva în viața ta.

 Cum să interpretezi visul în funcție de locul/starea apei

Stropi de apă: Ar cam fi cazul să pui stăpânire pe propria viață. Ieși din ceață și aranjează lucrurile așa cum știi că trebuie

Apă fierbinte: Emoțiile tale puternice pun presiune pe întreaga ta existență. Depune puțin efort și încearcă să te relaxezi, să te eliberezi.

Auzi apa: Vei intra în reflecție, pentru a învăța să-ți controlezi emoțiile și să le foloșești în mod pozitiv

Mergi pe apă: Felicitări! Ai reușit să ai control asupra propriilor emoții

Râu-râuri: Aici, interpretarea are legătură cu traseul tău în viață: spiritual sau fizic. Dacă râul are un curs rapid, înseamnă că se apropie schimbări rapide. Dacă râul este calm, înseamnă că nu ai probleme cu schimbările cotidiene.

Tsunami/furtună: În viața ta există oameni ce te controlează puternic și cărora nu le poți face față. Încearcă să scapi de sub influența lor, chiar dacă asta înseamnă să-i elimini din viața ta.

Revista Presei