Cremă minune cu cafea făcută în casă! Ajuta enorm tenul si o folosesc vedetele

09 iun. 2020
Cremă minune cu cafea făcută în casă! Ajuta enorm tenul si o folosesc vedetele

Cremele pentru ten și corp costă o mulțime de bani iar rezultatele, de cele mai multe ori, întârzie să apară. Iată însă că, dacă investești puțin timp în informare, vei realiza că deții în casă toate ingredientele care îți trebuie pentru realizarea unei creme homemade de excepție.

Sute de milioane de oameni beau zilnic cafea, pentru efectele stimulante și de revigorare. Folosită etxtern, cofeina, substanța activă din cafea, poate avea aceleași efecte și pe piele.

„Cofeina este un stimulent biologic care acționează nu doar asupra sistemului nervos central, ci și asupra circulației sângelui. Atunci când este aplicată pe piele, cofeina accelerează metabolismul, întărește epiderma și o face mai suplă. Combate cu mult succes celulita, pungile de sub ochi și depunerile inestetice de grăsimi. Cofeina dă luminozitate şi strălucire pielii, reduce ridurile, elimină umflăturile, apa în exces şi semnele de oboseală, încetineşte îmbătrânirea. Are proprietăți antiinflamatorii datorită cărora este excelentă pentru a trata natural roșeața de pe față”, notează topremediinaturiste.ro.

Folosită periodic, crema cu cafea hrănește, catifelează, reduce ridurile, dezinflamează și stimulează inflamația.

Ingrediente:

  • 1 lingură de ceară de albine
  • 1 lingură de ulei de măsline
  • 1 lingură de ulei de migdale
  • 1 lingură unt de cacao
  • 1 lingură de cafea solubilă (ness)
  • 3 picături de ulei esenţial de lavandă