Invitații au rămas mască! Cine a prins buchetul la nunta Andreei Bălan! Când a văzut a decis să arunce și a doua oară

17 sept. 2019
Invitații au rămas mască! Cine a prins buchetul la nunta Andreei Bălan! Când a văzut a decis să arunce și a doua oară

Ies la iveală amănunte incendiare de la nunta anului din lumea mondenă. Toți invitații au rămas mască la petrecerea de nuntă a Andreei Bălan. S-a aflat cine a prins buchetul! Când a văzut, cântăreața a decis să arunce și a doua oară.

Petrecerea de nuntă a Andreei Bălan a fost capul de afiș al finalului săptămânii trecute. Pregătită în detaliu de către cântăreață și alesul inimii ei petrecerea a fost una spectaculoasă care a combinat tradiția cu elementele moderne. Mireasa nu a renunțat nici la obiceiul aruncării buchetului.

Ea ar putea fi următoarea mireasă din showbiz

Andreea Bălan și George Burcea au pregătit un eveniment încărcat de emoție. Cei doi au ales să unească două evenimente importante într-unul singur. Nu au sărbătorit doar cununia religioasă, ci și creștinarea Clarei, fetița cea mică a cuplului.

La nuntă au fost prezenți prieteni apropiați, dar și colegii de breaslă ai artistei. Majoritatea vedetelor din România au fost prezente la eveniment, iar pentru o cunoscută cântăreață, seara s-a încheiat fabulos.
Deși are o relație de mai mulți ani, Lora nu a făcut până acum pasul cel are. Acum ar fi momentul. A prins buchetul miresei, aruncat de către Andreea Bălan, iar acum, se pare că, momentul se apropie cu pași repezi.

Lora s-a aflat printre domnișoarele dornice să se căsătorească în viitorul apropiat, iar norocul a fost de partea ei. După ce a prins buchetul, voalul miresei i-a fost prins în păr chiar de nașă, Monica Davidescu. Andreea Bălan a primit o eșarfă, conform avantaje.ro.

Lora nu ar fi la prima căsătorie

Lora nu ar fi la primă căsătorie. Artista a mai îmbrăcar o data rochia de mireasă. A mai fost căsătorită cu Dan Badea, însă după doar doi ani, cei doi au decis să pună capăt mariajului.