Ioana Ginghină, dezvăluiri despre divorț! A apelat la medic: Ce probleme are cu fetița

ioana-ginghina-a-apelat-la-un-medic-estetician-840×500

Ioana Ginghină a trecut, recent, printr-o mare dezamăgire. A divorțat de Alexandru Papadopol, iar problemele au fost din ce în ce mai mari. A fost nevoită chiar să apeleze la un medic psiholog pentru a o ajuta să treacă peste încercările vieții.

Mai mult, actrița a dezvăluit și ce probleme are cu cea mică. Ioana Ginghină a vorbit deschis și într-o manieră foarte haioasă despre cât de mult s-a schimbat fiica ei Ruxandra de când a început gimnaziul.

Ioana Ginghină a apelat la psiholog

Ioana Ginghină a fost nevoită să apeleze chiar la un medic psiholog. Vedeta a vorbit pe blogul personal de problemele pe care le-a avut cu cea mică. „N-am crezut că fetița mea se poate schimba peste noapte. Da, am doar 3 luni de gimnaziu și deja mă declar învinsă. N-am crezut că fetița mea se poate schimba peste noapte din acea ființă suavă și delicată în această preadolescentă cu tot felul de fițe.

Am mare noroc că merg la psiholog și că vorbesc cu cineva avizat despre asta. Am mare noroc și că am simțul umorului, că nu iau totul în serios pentru că mai nou tot ceea ce fac este cringe. Când a mai devenit și „cringe” ăsta un cuvânt”, a scris Ioana Ginghină pe blogul personal.

Dar asta nu e tot. Dificultățile vedetei ai continuat. „Problema este că nu de puține ori această preadolescentă are încă multe dintre apucăturile de la 5 ani. Dar se crede suficient de mare pentru a fi șefa mea, lucru care este ușor de gestionat dacă ai un calmant în apropiere.

De liniștită este foaaaarteeeee liniștită, adică mă ignoră total de multe ori și dacă nu aș fi vigilentă, să îi mai iau telefonul din mâna, cred că aș putea să uit că am un copil în casă. Se schimbă situația când vrea haine sau bani adevărați pentru aplicații, atunci sunt cea mai bună mamã și chiar mă ia în brațe”, a mai mărturisit vedeta.

Presa mondenă dezvăluia, la sfârșitul lunii mai, că, după un mariaj de aproape 12 ani, actorii Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol au decis să se separe. Divorțul s-a pronunțat în luna iulie a anului acesta.

Revista Presei