Iohannis ar putea pierde alegerile! Teoria care aruncă în aer scena politică

iohannis-trist

Deși multă lume îl crede deja câștigător în al doilea tur de scrutin, Klaus Iohannis ar putea pierde totuși alegerile prezidențiale. Mircea Badea a lansat o teorie care zdruncină scena politică. 

„Alegerile acestea nu sunt despre Viorica Dăncilă. Nici nu cred că voi rosti de prea multe ori numele Viorica Dăncilă, pentru că nu mi se pare important. Aceste alegeri sunt despre Klaus Iohannis. Cred că votul va fi strict pro sau contra Iohannis. Sau contra PSD.

Cred că domnul Iohannis are șanse să piardă aceste alegeri. Nu mari, mici, dar are. Pentru că dacă nu ar avea nicio șansă să piardă Iohannis aceste alegeri, de ce le mai facem”, a spus Mircea Badea.

Cum ar putea pierde Iohannis

Mircea Badea nu este singurul care crede că Iohannis poate pierde.

Jurnalistul Ioan M. Ioniță a atras atenția la Digi 24 că o atitudine conform căreia Iohannis câștigă oricum este periculoasă.

Acest lucru a fost subliniat și un specialist de la institutul de sondare a opiniei publice CURS, care a observat faptul că Iohannis a fost părăsit în ziua alegerilor de unii dintre susținătorii săi, care nu au mai mers la vot bazându-se pe ideea că oricum câștigă.

Conform rezultatelor alegerilor prezidențiale, diferența dintre Klaus Iohannis este de aproximativ 1,3 milioane de voturi. Dăncilă a fost votată de peste 2 milioane de români.

 

Revista Presei