Ion Cristoiu a spus despre Raed Arafat că ar fi homosexual. Dezvăluiri în lanț care șochează pe toată lumea

12 apr. 2021
Ion Cristoiu a spus despre Raed Arafat că ar fi homosexual. Dezvăluiri în lanț care șochează pe toată lumea

Ion Cristoiu are luări de poziție din ce în ce mai bizare în ultima perioadă. După ce în urmă cu aproximativ două săptămâni o acuza pe Maia Morgenster că face parte dintr-o diversiune împotriva partidului AUR, pusă la cale de directorul SRI, Eduard Hellvig, premierul Florin Cîțu și președintele Klaus Iohannis, acum a venit rândul lui Raed Arafat să fie pus la zid într-un stil șocant.

Într-o intervenție video pe facebook, Ion Cristoiu sugerează discret că șeful DSU ar fi homosexual, menționând că nu știe dacă are iubită sau iubit. Astfel de zvonuri denigratoare au mai circulat și în trecut și este surprinzător că un jurnalist cu atât de multă experiență se coboară la a a face astfel de afirmații, care nu au niciun fel de legătură cu profesia.

Ion Cristoiu, acuzații șocante la adresa lui Raed Arafat

„Raed Arafat, dacă maică-ta, dacă o-i mai avea, sau sor’ta sau iubitul tău sau iubita ta, că nu știu ce are el”, este replica lui Ion Cristoiu din intervenția de pe facebook, pentru care a și fost reclamat de consilierul general al PNL, Adrian Morarul la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării.

„Dincolo de ce parere avem despre Arafat, atacurile suburbane cu aluzii legate de orientarea sexuală a lui Arafat ar trebui sa fie sancționate de CNCD”, a transmis Adrian Moraru, conform Newsweek.

Ion Cristoiu continuă să-l atace pe Raed Arafat

Ion Cristoiu a mai ținut să precizeze în video-ul de 45 de minute, postat pe 10 aprilie, că „Cei care așteaptă ca Raed Arafat să cadă să nu se iluzioneze. E mai tare ca Ceaușescu”.

De menționat că atunci când Raed Arafat era susținut frenetic de PSD și se poziționa împotriva lui Traian Băsescu era foarte susținut de Ion Cristoiu, dar și de mulți alții. Inclusiv de postul România Tv. Acum a devenit brusc noul dușman național al țării, deși este același om dintotdeauna.