Ion Țiriac, fascinat total de o sportivă româncă! „Se vede pe limba ei…”

ion-tiriac-interior-16-465×215

Nu doar Simona Halep sporește brandul de țară al României prin performanțele sale apreciate la nivel internațional, ci și Cristina Neagu. Cea mai bună handbalistă din lume a participat la lansarea documentarului despre viața ei, „Cristina Neagu: un 8 de neoprit”, iar invitat de cinste a fost și Ion Țiriac.

Acesta s-a arătat impresionat de singura handbalistă din istorie care a primit de patru ori titlul de cea mai bună jucătoare de handbal din lume și a felicitat-o pentru tot ceea ce a reușit ea.

„Trebuie să ai o voință iesită din comun, anormală! Să treci peste toate astea, să ajungi unde ai ajuns! Sunt convins că, dacă s-a recuperat ca lumea, va reveni la cel mai înalt nivel. I-am zis să-și mai ia o lună decât să riște. Se vede pe limba ei, pe fața ei că arde să intre pe teren! Eu am fost privilegiat că am avut ocazia să cunosc încă o româncă în acest fel și le mulțumesc pentru toate bucuriile aduse românilor!”, a spus Ion Țiriac, după întâlnirea cu Neagu.

A confundat-o cu Halep

Ion Țiriac a făcut și o mică gafă în discursul său, dar a încercat să facă uitată eroarea. Cu gândul la Simona Halep, președintele Federației Române de tenis a numit-o pe Cristina Neagu, Cristina Halep.

„Respectul meu pentru personajul Cristina Halep. S-a vorbit foarte mult despre aceste infortune sau accidentări”, a spus Ion Țiriac, fără a-și mai corecta scăparea.

Vezi și Fata care a schimbat lumea! Cum a intrat geniala Cristina Neagu în Cartea Recordurilor! O poveste care inspiră

 

Revista Presei