Irina Loghin are cel mai frumos păr la peste 80 de ani! Masca minune pe care o folosește de o viață. Oricine o poate încerca

irina loghin

Irina Loghin a câștigat bătălia cu timpul. Deși are peste 80 de ani, aceasta continuă să afișeze o formă de zile mari. Tenul ei este foarte întins, iar părul continuă să fie superb. Cântăreața de muzică populară a avut grijă de ea toată viața, folosind remedii naturale.

De ani buni, aceasta a renunțat și la carne și este în mare formă. Nimeni nu ar spune că a depășit 80 de ani și pare că a găsit elixirul tinereții. Artista nu a ținut secretele sale pentru ea, ci le-a împărtăși și cu alții. A spus inclusiv ce fel de mască folosește pentru păr și cum reușește să-l mențină atât de strălucitor.

Secrele Irinei Loghin pentru un păr superb

„Uleiul de măsline este sfânt, nemaipomenit de bun. Grăsimile, prăjelile, afumăturile nu trebuie să existe în farfuriile noastre. Am ţinut cură de slăbire în urmă cu vreo 20 de ani pentru că am citit un articol scris de un medic rus şi am început să fac inaniţie 14 zile. Nu am mâncat nimic, doar apă minerală”, a spus aceasta.

„Pentru păr folosesc o mască din 10 gălbenuşuri din ouă de prepeliţă amestecate azi şi puse mâine pe păr, după 24 de ore, cu două fiole de lăptişor de matcă, o lingurita de drojdie de bere proaspătă şi o lingură de miere. Dupa 24 de ore aplic pe păr” a dezvăluit Irina Loghin.

Revista Presei