Irina Rimes a fost căsătorită! Cine este fostul soț și de ce a divorțat

46288146_2049318491791947_2090492919495524352_n

Irina Rimes, moldoveanca ce a cucerit inima românilor prin melodiile ei, este una dintre cele mai apreciate cântărețe la momentul actual. Mică de statură și foarte amuzantă, vedeta a atras ca un magnet publicul român.

Deși pare foarte micuță, Irina are 27 de ani și a trecut printr-un divorț dureros. Artista s-a căsătorit cu un alt cântăreț din Republica Moldova, în 2014. După doar trei ani, cei doi și-au spus adio.

Se pare că Andi Bănică ar fi fost marea sa iubire. S-au mutat în București pentru a avea mai mult succes în carieră, dar s-au despărțit. Totuși, cei doi se înțeleg foarte bine. Mai mult, Irina și Andi sunt colegi la aceeași casă de discuri, scrie cancan.ro.

Care a fost motivul separării?

Se pare că Andi ar fi comis-o grav. Artistul ar fi înșelat-o pe Irina cu contabila. Acesta ar fi lăsat-o însărcinată de două ori.

”Ne știm de 6 ani și pentru noi lucrurile sunt ușoare, suntem altfel unul fată de celălalt. La sfârșit ies lucruri frumoase. Suntem mai mult decât simpli prieteni. Ne știm toate plusurile. Vrem să fim unul mai bun decât celălalt.

Pe Irina o fac fericită lucrurile frumoase și dragostea. Tot ce știu să fac e datorită faptului că am cunoscut-o pe Irina. Au fost și perioade dificile în viețile noastre. O iubesc din tot sufletul”, declara Andi Bănică într-un interviu.

Revista Presei