Irina Rimes are un nou iubit! Cine este acesta, cum arată și cu ce se ocupă? S-a mutat din România pentru el și vor să se căsătorească

15 apr. 2021
Irina Rimes are un nou iubit! Cine este acesta, cum arată și cu ce se ocupă? S-a mutat din România pentru el și vor să se căsătorească

Irina Rimesc a cunoscut succesul încă din anul 2012, când a ajuns până în fianala unui concurs de tinere talente în Republica Moldova. Tot acolo l-a întâlnit și pe cel cu care credea că-și va petrece viața pentru totdeauna. Doar că povestea ei de iubire s-a transformat într-o mare dezamăgire. La scurt timp de la căsătorie, a apărut și divorțul.

Irina Rimes s-a mutat apoi în România, unde a devenit una dintre cele mai apreciate artiste de pe piața muzicală. Prezența ei în juriul de la Vocea României i-a adus și mai multă notorietate, dar pandemia i-a cam blocat ascensiunea în carieră. Dar a venit, în schimb cu multă iubire. Pentru că tânăra cântăreață în vârstă de 29 de ani s-a îndrăgostit nebunește de un francez și se gândește deja să se căsătorească cu el.

Irina Rimes, mai îndrăgostită ca niciodată

“Mi-am dat seama ca mă pot îndrăgosti de oameni la care nu m-as fi așteptat niciodată. La 18 ani îmi plăceau blonzii cu ochii albaștri, genul suedez. Apoi mi-am dat seama că nu pot fi cu cineva care nu face muzică. E o întâmplare că iubitul meu de acum arată exact așa cum îmi doream la 18 ani, e blond, dar e francez. Poate că el este iubirea vieții mele și o să mă căsătoresc cu el. Am făcut greșeli în viața personală, pe care le repet și acum. Dacă aș mai avea 48 de ore de trăit, aș vrea sa fac sex cu iubitul meu”, a povestit Irina Rimes, vizibil îndrăgostită la podcastul lui Damian Drăghici.

David Goldcher, iubitul Irinei Rimes

Cine este noul iubit al Irinei Rimes

Artista s-a îndrăgostit foarte tare acum ceva timp de un tânăr francez pe nume David Goldcher. Și acesta lucrează tot în industria muzicală. El a apărut în mai multe videoclipuri și cântă și el, dar nu are la fel de mult succes ca noua lui iubită.

Dar sentimentele între cei doi sunt atât de intens, încât s-au mutat deja împreună. Irina Rimes a părăsit România și în pandemie s-a mutat în Franța, unde a închiriar un apartament superb. Acolo locuiește cu David și trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții ei. În plus, a și semnat cu o casă de discuri din Franța, așa că sunt mari șanse să se mute definitiv acolo.

creează muzică, a apărut ca interpret în mai multe videoclipuri și se pare că este îndrăgostit-lulea de faimoasa moldoveancă. Artista și noul ei iubit francez au închiriat un apartament cochet în Franța, unde Irina a semnat și cu o nouă casă de discuri